cengiz2279
Üye
Arkadaşlar Programı ilk sayfada anlatıldığı gibi kurdum, Konum adı değiştirince programdan atma sorunu hariç çok güzel çalışıyor.
Emeği geçen gerkese teşekkürler.
Fazla pil harcaması ile alakalı olarak;
\sys\bin\CardRunner.dll
\resource\plugins\CardRunner.RSC
Dosyaları silinip
KEEP_TSR=1
Bunu:
KEEP_TSR=0 (Gerçi bende burası zaten 0 dı.)
olarak değiştirildikten sonra
Fazla pil harcama durumu devam ediyormu arkadaşlar deneyen varmı ?
ben gmapsup2 diye biliyorum. yani p düşüyor 2 geliyor diye
kişi mesajının sağ altında turuncu ikon var alıntı diye ona basevet. doğru. p düşecek.
umarım çalışmıştır.
yav, bide alıntı yapmayı beceremedim bi türlü, şunu bi anlatsanıza, nasıl yapılıyor?
bende oyle bısey demedı dosyaları yuklerken verı aktarma modunda atıcakmıssın hafıza kartına root dosyasını degıl ıcındekı klasorlerı atıcaksın hafıza kartına telefon ne marka model bu aradadosyaları attık 1. sayfadaki gibi ama garminmobilext.sis dosyası için dosya bozuk der sizde öyle bişi oldumu ?
bende oyle bısey demedı dosyaları yuklerken verı aktarma modunda atıcakmıssın hafıza kartına root dosyasını degıl ıcındekı klasorlerı atıcaksın hafıza kartına telefon ne marka model bu arada
telefonun 6600 sanırım eger oyleyse bu programı o telefona kuramazsın arkadasım 6600 da gps yok cunkı sen bı symbıan uygulamalarına bak ıstersen burası symbıan s60 3v bölümü
Şimdi tekrar denedim. Bende sorunsuz çalışıyor yukarıda anlattığım gibi.
versiyondan farkedebilir mi diye düşünüyorum.
4.0633.74.00
04-09-08
RM-208
Nokia E65
telefonum n 95 versiondan dolayı bu dosyalara ulaşmak imkansız gibi gözüküyor.nasıl ulaşacağız bi çözüm lütfen\sys\bin\CardRunner.dll
\resource\plugins\CardRunner.RSC
arkadaslar bu dosyaları sildiğiniz zaman garmin arka planda çalışıp pil yemiyor.özellikle denedim sarj 3-4 gün gidiyor.uydu bağlantısıda eskisi gibi bir sorun çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?