Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

arpsat

Üye
avrupa haritası için link verebilecek yok mu? teşekkürleer.

hasantan

Üye
herkesin calısmalarından dolayı cok tesekkurler yalnız bende e65 var, malesef devre dısı desem bile calısıyor...

Şimdi tekrar denedim. Bende sorunsuz çalışıyor yukarıda anlattığım gibi.
versiyondan farkedebilir mi diye düşünüyorum.
4.0633.74.00
04-09-08
RM-208
Nokia E65

Konu Sahibi
bende zaten devredışı yazıyor heralde sildiğimden

arkadaşlar 5.0.30 sürümü var, yükseltmek için format atıp tekrar yüklemek mi gerekiyor. Yoksa sis dosyasını yüklemem yeterli mi?

arpsat

Üye
Yeni sürümde konumlarım ve poi ler çözül dü mü?

spyman13

Üye
eywallah gerçkten emeğine sağlık çok teşekkür......

Reis-i EAGLES teşekkür ederim. adres bilgisi ile ilgili sorgulama için gerekli haritayı indirdim, durum düzeldi

arpsat

Üye
valla beni duyan yok galiba=?

Konu Sahibi
Yeni sürümde konumlarım ve poi ler çözül dü mü?
hayır konumlarım'dan hala atmakta.

arkadaşlar 5.0.30 sürümü var, yükseltmek için format atıp tekrar yüklemek mi gerekiyor. Yoksa sis dosyasını yüklemem yeterli mi?
ister garmin'in içinden harita unl'ler hariç herşeyi silin root'u atın, ister direkt root'u atın fark etmez.

ama kurulum dosyasıyla kurulumu mutlaka başlatın.

arpsat

Üye
teşekkürler. reis. peki garmin avrupa haritası hakkında ne düşünüyorsun?

Konu Sahibi
11 versiyonu var nette onu indirip cihaza atabilirsin.

bazaaran

Üye
Arkadaşlar merhabalar,
ben bu garmin 4.2.20 mi miydi neydi öyle bir versiyon vardı eskiden...Onu önceleri N95 8GB'ıma kurmuştum ancak hiçbir sorunla karşılaşmamıştım, şimdi N96 16GB'ıma kurduktan sonra bir türlü randuman alamadım.Sürekli Bluetooth ile GPS cihaz arıyor bulamayıncada tekrardan arayayım mı dis sorup duruyor, adamı dinden imanda çıkartıyor valla...Herneyse Reis arkadaşımızın anlatımında EkliGPS fln seçin gibisinden bir menü gösteriyo ama o menüyede geldiğimde etkinleştir fln diye birşey çıkıyor oradada Bluetooth'u açmamı istiyor...Acaba bu işin başka bir yolu yordamı varda biz mi bilmiyoruz...Bu tip bir sorunla karşılaşıpta çözüm bulan var mıdır acaba aramızda???

arpsat

Üye
valla birinin linkini verirsen gerçekten çok makbule geçer..

Konu Sahibi
unl dosyalarında hata olduğu için öyle der. unllerin unl.txt olmuş olabilir düzelt onları

ya da ters yapıştırmış olabilirsin kodları

bmw_64

Üye
avrupa haritasi arayan arkadaslar burada tüm avrupa haritasi mevcutturhttp://www.supercep.org/showthread.php?t=32812

etora

Üye
benim yazdığım yazılar silinmiş arkadaşlar...

bmw_64

Üye
bende hem avrupa hemde türkiye haritasi var ama verilerimi yönet dosyasina girdigimde sadece 117 mb türkiye haritasini görüyorum avrupa haritasi icin gmapsupp 2 dosyasi olusturdum gmapsupp.img de var ama birtürlü harita taramasinda no map sorununu cözemedim bi yardim lütfen

February

Üye
gmapsupp2.img yap dosyanın adını. bide oyle dene.

yani gmapssupp.unl ve img
gmapssupp2.unl ve img falan. benim daha onceki bi yazıda her bir harita unl si ve img sine nasil isim vermen gerektigi yazıyor. bi ona bak. işine yarar umarım.

asice

Üye
slm akadaşlar su an dosyaları indiriyorum kujruluma gececeğim tüm emeği gecenlerdenallah razı olsun yanlız bu poi dedikleri olay nedir

--------------- Ekleme ---------------

bide bu versiyon işi nedir sevgili arkadaşlar benim tel n95

v31.0.017
16-22-09
rm-159
bu versiyon değilmi

Konu Sahibi
gmapsupp.unl gmapsupp.img ve gmapsup2.unl gmapsup2.img olsun isimler.

uyduya bağlanmadıkça ilk konum bilinmediğinden no map yazar.

ben gmapsup2 diye biliyorum. yani p düşüyor 2 geliyor diye