arpsat
Üye
herkesin calısmalarından dolayı cok tesekkurler yalnız bende e65 var, malesef devre dısı desem bile calısıyor...
hayır konumlarım'dan hala atmakta.Yeni sürümde konumlarım ve poi ler çözül dü mü?
ister garmin'in içinden harita unl'ler hariç herşeyi silin root'u atın, ister direkt root'u atın fark etmez.arkadaşlar 5.0.30 sürümü var, yükseltmek için format atıp tekrar yüklemek mi gerekiyor. Yoksa sis dosyasını yüklemem yeterli mi?
unl dosyalarında hata olduğu için öyle der. unllerin unl.txt olmuş olabilir düzelt onlarıArkadaşlar merhabalar,
ben bu garmin 4.2.20 mi miydi neydi öyle bir versiyon vardı eskiden...Onu önceleri N95 8GB'ıma kurmuştum ancak hiçbir sorunla karşılaşmamıştım, şimdi N96 16GB'ıma kurduktan sonra bir türlü randuman alamadım.Sürekli Bluetooth ile GPS cihaz arıyor bulamayıncada tekrardan arayayım mı dis sorup duruyor, adamı dinden imanda çıkartıyor valla...Herneyse Reis arkadaşımızın anlatımında EkliGPS fln seçin gibisinden bir menü gösteriyo ama o menüyede geldiğimde etkinleştir fln diye birşey çıkıyor oradada Bluetooth'u açmamı istiyor...Acaba bu işin başka bir yolu yordamı varda biz mi bilmiyoruz...Bu tip bir sorunla karşılaşıpta çözüm bulan var mıdır acaba aramızda???
gmapsupp.unl gmapsupp.img ve gmapsup2.unl gmapsup2.img olsun isimler.bende hem avrupa hemde türkiye haritasi var ama verilerimi yönet dosyasina girdigimde sadece 117 mb türkiye haritasini görüyorum avrupa haritasi icin gmapsupp 2 dosyasi olusturdum gmapsupp.img de var ama birtürlü harita taramasinda no map sorununu cözemedim bi yardim lütfen
ben gmapsup2 diye biliyorum. yani p düşüyor 2 geliyor diyegmapsupp2.img yap dosyanın adını. bide oyle dene.
yani gmapssupp.unl ve img
gmapssupp2.unl ve img falan. benim daha onceki bi yazıda her bir harita unl si ve img sine nasil isim vermen gerektigi yazıyor. bi ona bak. işine yarar umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?