sinsar39
Üye
ayrıca taskman uygulamalarıyla her garmin'i kullanıp kapattıktan sonra tsrautostart.exe'yi kapatmanız gerekiyor.
sevgili hasan tan ben baktım ama benimkinde KEEP_TSR=1 DİYE BİR ŞEY GÖZÜKMÜYORE:\Garmin\Apps\Symbian\gmobile.ini dosyasının içinde
KEEP_TSR=1
yazıyor. Bunu:
KEEP_TSR=0
olarak değiştirip deneyen var mı?
bu da mantıklı 1 çözüm yolu gibi duruyorE:\Garmin\Apps\Symbian\gmobile.ini dosyasının içinde
KEEP_TSR=1
yazıyor. Bunu:
KEEP_TSR=0
olarak değiştirip deneyen var mı?
bu da mantıklı 1 çözüm yolu gibi duruyor
--------------- Ekleme ---------------
ama bende onlar yok. son konum koordinatlarım var. deneyemiyorum yani.
onu konuşuyoruz bizdebaşta Reis-i Eagles olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler. tarif edildiği gibi programı; nokia N78'e kurdum sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkürler. uyduya bağlanması biraz zaman alıyor ama yorumlardan anladığım kadarıyla bu da normal. fakat aklıma takılan birşey var, program kullanıldığı taktirde şarj süresi kısalıyor bu normal bir durum tabiki ama kapatıldığında da şarjı etkiliyor mu ? ben öyle bir durum gözlemlemedim. (bahsi geçen iki dosyayı silmememe rağmen)
cevap verebilen olursa sevinirim.
saygılar
ilginç, ne diyeyimherkeste farklı bir ini dosyası var demek. neyse ben de denedim 0 yaparak ama farketmiyor. en iyi çözüm yine 2 dosyayı silmek.
Son denemelerden bulunan sonuç:
Araçlar -> Ayarlar -> Sistem bölümünden "Launch Background service" seçeneği "Etkin" olarak bırakılırsa TSRAutostart.exe çalışır durumda kalıyor. "Devre Dışı" yaparsanız hafızada kalmıyor.
.ini dosyasının içindeki parametre de bu işi sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?