lens
Üye
arkadaşlar bu harita dosyası nereye atılıyor
slm reis garmin navigasyonu yukledim telefonum nokıa x6 herşey tamam yalnız telefonu yatay tuttuğum zaman ekran ikiye bölünüyor bu olay harita programıylamı ilgili önceden yuklemiştim böyle değildi telefonum servise gitti geldi navigasyon falan komple silinmişti bende yeniden indirdim yukledim ama eskisi gibi tam ekran yapamıyorum yardımcı olurmusun.
eyw...
kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim
eyw...
kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim
kardeş benim sorunum her şeyi kurdum ama konum kaydederken ister hepsini büyük harfle kaydet ister küçük yinede programdan atıyor yardım lütfen
----------Eklendi @ 00:21:20 ---------- Yazıldı @ 00:20:19 ----------
kardeş benim sorunum her şeyi kurdum ama konum kaydederken ister hepsini büyük harfle kaydet ister küçük yinede programdan atıyor yardım lütfen tel n79
| SHA256: | 3debe33958d613651a1dfd1922d4c139341ccfee1e56044574d1699ed6c34257 | ||||||||
| File name: | Garmin İlaç.exe | ||||||||
| Detection ratio: | 10 / 43 | ||||||||
| Analysis date: | 2012-02-26 11:30:26 UTC ( 0 dakika ago ) ****************************
|
ÜCretsizmi bu internete baglanmak gerekiyormu
arkadaşlar haritayı ben nokia 701 e kurdum elimde 2011-7 numaralı harita vardı içine de onu yerleştirdim program çalıştı ancak haritayı açınca dokunmatik ekran ile sağa sola kaydırma yapamıyorum dokunmatik ekranla uyumsuzmu bir ayarımı var ayrıca adres ekleme ekranında klavye gelmiyor onu başka bir başlıkta başka bir arkadaşın önerisi ile tuş kilidi düğmesini kapatıp açarak çözüyorum ama eknanı sağa sola aşağı yukarı kaydırma yapamıyorum bilen varsa yardımcı olursa iyi olur teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?