Nokia c7 ye yüklemeye çalıştığımda uygulama telefonla uyumlu değil diyor.devam et deyip yüklemeye çalıştığımda ise güncelleştirme hatası yazıp yüklemiyor.Nasıl yükleyebilirim
Nokia c7 ye yüklemeye çalıştığımda uygulama telefonla uyumlu değil diyor.devam et deyip yüklemeye çalıştığımda ise güncelleştirme hatası yazıp yüklemiyor.Nasıl yükleyebilirim
arkadaşlar nokia e 55 kullaıyorum .garmin mobile xt yüklüydü. işimi görüyordu fakat tatile gideceğimden dolayı yeni harita yükleyim dedim. hafıza kartı içindeki garmin klasörünün içindeki gmapsupp.img bilgisayara kopyalayıp yeni haritayı ise buraya attım. fakat şimdide eski konumlarım dan birini seçtiğimde program kapanmaya başladı bana yardımcı olabilirmisiniz? acele....
garmin mobile xt yi yeniden yükleyeyim dedim.konumlarımı gpx al ver diyerek yükledim fakat, yenikurulumde sesli yönlendirme dilleri bulunamadı çıktı. bunun sebebi nedir???
s.a abi cok guzel paylaşımda bu birsey diyecem nokia n95 e8gb kullanıyorum adım adım hepsını yaptım yanlız sys ve private klasörlerini kopyalayamıyorum olmuyor 1 saatir deniyorum nasıl yapacam bi yardımcı olabılırmısıniz
bende yaklaşık 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ama acaba mesela 77 km geçince sesli uyar gibi bir ayar var mı malum e5 üzerinde her yere radar koydular ve hız sınırı 70 km yardımcı olursanız sevinirim
elinize saglık selamlar, imei converter e 15 rakam yazılabiliyor . ancak telefonların imei numaraları 17 haneli , yani sıgmıyor .. bu sorunu nasıl hallettiniz ? bir de bu gps yapma programını windows mobile 6.1 yada 6.5 de kullanabiliyormuyuz - çalışırmı ? win 6.1--6.5 için buna benzer anlatımı nereden bulabilirim ?yardımlarınız için teşekkürler , saygılar ...
elinize saglık selamlar, imei converter e 15 rakam yazılabiliyor . ancak telefonların imei numaraları 17 haneli , yani sıgmıyor .. bu sorunu nasıl hallettiniz ? bir de bu gps yapma programını windows mobile 6.1 yada 6.5 de kullanabiliyormuyuz - çalışırmı ? win 6.1--6.5 için buna benzer anlatımı nereden bulabilirim ?yardımlarınız için teşekkürler , saygılar ...