ankx
Üye
nerden indirebilirim...en yeni haritası 2010.06 mı 08 mi ne. Yeni haritayı indirip eskinin yerine koyun.
Programı güncelleştirmekten bahsediyorsanız 50.00.50 son resmi sürüm symbian için. Bundan sonra symbian için desteğini kesi garmin. Asya kolu asya kullanıcıları için 50.00.60 çıkardı. Bunun türkçeleştirilmişini bulursanız kullanın.Bir de resmi olmayan 60 versiyonu vardı sanırım ama hiç kullanmadım.
Bende Garmin, Ndrive, Sygic, Google maps, Ovi harita yüklü no problem.telefona hem n drive, nokia maps ve garmin programlarını birlikte yükleyebiliyormuyuz harita klasörleri karışmıyormu cities klasörü
5800 da mükemmel çalışıyor.5800a yükleyebilir miyim acaba
Bende E55 kullanıyorum, aynı sorun bendede var1 ve 3 tuşları ile çalışmıyor yakın uzak, ama buna sorun dememek lazım. Navigasyon yaparken zaten kendisi yakınlaşıyor gereği kadar.Teşekkürler eline sağlık, programı nokia e55 telefonuma yükledim bi problem yok gibi çalışıyor ama haritada 1 ve 3 tuşları ile yakınlaştırıp uzaklaştırma yapamıyorum cvp verirseniz sevinirim
sorun açıklamaları tam okumamanız, ya da okuduklarınızı uygulayamamanız ve bunun sonucunda unl dosyalarını unl uzantılı şekilde oluşturmamanızdır.arkadaslar
garmin i yükledim,açtım. "kilitli bir harita yuklediniz, satın al ve kullan" gibi şeyler söylüyor. Bundan önce
sw.unl ve gmapsupp.unl leri kaydederken; farkl kaydet dediğimde: dosya adı, kayıt türü, KODLAMA görünüor.
4 farklı kodlama var: ANSI, unicode,unicode big endian, UTF-8..
Sorun ne olabilir??
NOT:telefonum N79.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?