CODEC.FB
Üye
2008.07 haritasını kullanıyorum halihazırda ancak çok detaylı olduğunu düşünmüyorum artık güncelliğini kaybetti bence
şimdi ise 2010.01 haritasını kullanmak istiyorum sorum şu acaba bu haritayla bendeki eski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli mi yoksa başka işlem gerekir mi mesela yeni hartayadamı sw.unl dosyaları düzenlemek gerekir ya da kopyala yapıştır yeter mi harita güncelleyenlerden cevap bekliyorum
n79 telefon kullanıyorum ve bir türlü çalışmıyor gps kapalı diyor unl dosyalarını defalarca düzenleyip tekrar kurulum yaptm ama sonuç hep aynı gps kapalı diyor etkileştir diyince de arıyor fakat bulamıyor bu telefonda gps cihazı yokmu ondan mı çalışmıyor hatta telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm hafıza kartını formatladım yok yok yok anlayamadım
5800 kullanıorum no map yazıo ve uyduyu bulamıo(balkonda!)
ilk açılışda harita acılamıyor uyarısı alıyorum , uyguya bağlansa bile harita ekrana gelmiyor, yardımcı olurmusunuz ?
teşekkür ederim aynen dediğin gibi oldu çok basit yani sil/kopyala/yapıştıreski haritayı değiştirirken eskisini silip yenisini garmin klasörünün içine atmam yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?