Emeğine sağlık çok güzel olmuş ben programı nokia 5800 xpreesmusic te kullamıyorum hiç sorunsuz süper çalışıyor hatta sim kartı çıkartıldığında bile çalışıyor.ama bi sorun ücretsiz diye kurmuştum fatura da ücretli olduğunu gördüm kartsız bile çalıştığı halde faturaya nasıl işliyor anlamadım biraz bilgi veerirsen sevinirim acaba kurulum da mı hata yaptık yoksa gerçekten ücretlimi şimdiden teşekküler
Çok teşekkür ederim Reis-i Eagles n96 ya kurdum anlatılanları aynen uyguladım %100 sorunsuz çalışıyo eline emeğine sağlık...yeni kuracak arkadaşlar unl düzenlemesine dikkat edin sorun hep oradan çıkıyo özellikle n95 kullanıcıları...
garmin de gideceğimiz yeri rota çizdikten sonra rotanın toplam uzunluğu, yada seyir halindeyken kalan km yi nereden görebiliyorum?? aradım aradım bulamadım. diğer navg. programlarında ekranda kalan km olarak yazıyor. ancak garminde kalan süre olarak yazıyor. o yazıyı kalan yol mesafesi (km) ye çevirme var mı ayarlarda. bulamadım.
yardım icin simdiden tesekkurler. ayrıca bu topic için çalışan arkadaşlarada çok teşekkurler.
Beyler adım adım gitmek lazım. İlk seferde yapamadım. Tam okumadığımdan dolayı! İkincide YNL leri gerekli yere koydum ve direkt çalıştı program. Bana sadece ayarlarını yapmak kaldı. Yani kurma işlemi yapmadım.
Teşekkürler program için.
--------------- Ekleme ---------------
Nokia 5230 S60, Version 5.0 Symbian OS, Version 9.4
Modelim bu herhalde? Başka nasıl öğrenebilirim hangi sürüm olduğunu? Kod filan var mı?
garmin de gideceğimiz yeri rota çizdikten sonra rotanın toplam uzunluğu, yada seyir halindeyken kalan km yi nereden görebiliyorum?? aradım aradım bulamadım. diğer navg. programlarında ekranda kalan km olarak yazıyor. ancak garminde kalan süre olarak yazıyor. o yazıyı kalan yol mesafesi (km) ye çevirme var mı ayarlarda. bulamadım.
yardım icin simdiden tesekkurler. ayrıca bu topic için çalışan arkadaşlarada çok teşekkurler.
Bravo adamgibi bir çalışma olmuş. Yapacaksan böyle yapacaksın.
--------------- Ekleme ---------------
Kurdum çalıştırdım kullanıyorum Reis-i Eagles™ ismi gibi kalite bu adam kimse sorunsuz bir paylaşım diğer dandikçilerden de bekliyoruz iş olsun diye konu acanlardan. Adam olun lan Reis-i Eagles™ abiniz gibi. :-)
Bende kurdum ama surekli uydu arıyor sorun nedir acaba n95 kurulumda sorun yasamadım program ayarlarınıda yaptım ama surekli uydu arıyor neden oldugunu bilen varsa yardımcı olmasını rica ediyorum tşk
MERHABA,
GARMİN İ İ550 TELEFONUMDA UZUN ZAMANDIR KULLANIYORUM. EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA VE ÖZELLİKLE Reis-i Eagles A TEŞEKKÜR EDERİM. SORUNUM ŞU; NOKIA E 71 MODEL BİR TELEFON DAHA ALDIM. BUNA .50 VE .00 SÜRÜMLERİNİ YÜKLEDİM. ANCAK HER İKİ SÜRÜM DOĞRU YÜKLENMESİNE KARŞIN 1 VE 3 TUŞLARI İLE ZOOM ÇALIŞMAMAKTA. FORUMLARI VE DİĞER SAYFALARI İNCELEMEME RAĞMEN NEDEN OLDUĞUNU BULAMADIM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
çok teşekkür ederim yüklemeyi yaptım fakat telefonum nokia C5 başta satın al deneme sürümü ürün kodunu yaz en altda gps e baglan menusu geliyor gps e bağlan dediğimde bluetoot cihazı bulnamadı diyor sorun bendemidir?yanlış bişimi yaptım acaba yardımcı olabilirmisiniz?
arkadasım tekrar teşekkürler ama bir sorunum var 3-4 aydır senin paylaştığın programı e71 telefonumda sorunsuz kullanıyordum ama hafıza kartımla ilgili problemden doalayı silindi ve şimdi tekrar yüklemek istiyorum ama "hafıza dolu hafızayı boşaltın" ve "garmin xt.. kurulumu desteklenmiyor" diye hata veriyor düzeltmenin yolunu biliyor musun acaba ?