efelerefesi
Üye
yardım olmaya çalışırım diye bi dünya mesaj yazdım bi sayfa önceye bakma zahmetine girerseniz msn adresimi görüp ekleyebilirsiniz. burada soru cevap şeklinde uzun olur ama yinede şöyle bir öneride bulunabilirim. ****** programından aldığınız şifreleri unl dosyalarına yanlış girmiş olabilirsiniz.bendeki ünite kimliği ile oturum açilamıyor diyor... birde haritayı görmüyor.
bana yardım edebilirmisiniz
uzak gps de tümleşik gps yokeyw...
kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim
unl. uzantılı dosyaları düzenlersen sorunun düzelir. dikkat et dosyanın uzantısı unl olsun.birim numarası ............... ile oturum açılamıyor dedi tamam a bastım kilitli bir harita yüklediniz diyor
ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirimç
--------------- Ekleme ---------------
birim numarası 2883076055 kullanılarak haritalar açılamıyor dedi bende tamam a bastım ve kilitli bir harita yüklediniz dedi şimdi ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.
nokia n81, gps bulamıyor. boşuna mı uğraşıyorum. gps özelliği varmı.
Kullanma kitapçığına bakarsan orda ayrıntılı bilgi bulabilirsin.bilen birileri yok mu? yada kimse yazmıyorsa n81 de gps işleri hayal demek doğru olur mu? bi hevesle programı kurduk ama kullanamadık. bilen?
Ya kardeşlerim. Programı herşeyi ile sorunsuz kurdum. GPS bağlantısı en yüksekte. Harita gör dediğimde "uydu aranıyor" diyor ama bi türlü haritayı bulamıyor. Altta no maps yazıyor hep. 3 tuşu ile de yakınlaştırdım, Dışarıda 10, 15 dakikada beklettim ama nafile. Haritayı bi türlü bulamıyor. "NO MAPS" .. Açıklayan arkadaş çok iyi açıklamış. hepsini yaptım ama no maps hatası olmuyor.. Bi yardım edin arkadaşlar...
Şimdiden teşekkürler..
Ayarlardan garmin dilini ingilizce yaparsan sorunun sözülür. Bununla ilgili forumda bilgi var.Kurulumu yaptım çalışıyor ancak konumları büyük harfle yazmama ragmen atıyor.uyduyla bağlantı kuruyor. şu an bulunduğum noktayı kaydediyorum (büyük harflerle) sonra git dediğimde atıyor. ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
tlf ve yazılım bilgileri:
n5800 v31.0.101
garmin mobile xt version 5.00.50s60.9
esn kilidini aç :17........4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?