Sevgili Reis ve Sevgili Arkadaşlar. N82 Telefonum var, telefonun eski versionunda Garmin'i sorunsuz kullanıyordum, Telefona yeni version yükleyince oldu sanırım artık Garmin'i kullanamıyorum Garmin'i defalarca silip yüklememe rağmen programı her açışımda satın al,dene tarzında seçenekler çıkıyor Garmin vazgeçilmez biliyorsunuz Satın alıyım dedim çok pahalı geldi !
programı kullanamıyorum ne yapıyım lütfen bana bir akıl verin
bütün konuyu başatan sona okudum. anladığım odurki avrupa haritası yok...başk a yerlerede baktım yok...bi tane yükledim 2010 city navigator sadece yunanistan var içinde...emuleyede baktım ordada yok...heralde boşuna aramayalım...garmin avrupa haritasını serbest bırakmamış...
Öncelikle eline sağlık reis kardeş, çok güzel bir uygulama, herşeyi yaptım program da çok güzel çalışıyo yanlız benim sorunum, my.garmin.com dan nasıl bir etkinleştirme kodu alabileceğim konusundadır, telefonu bağlayın diyo bağladım ama telefonu görmüyo, ne yaparsam yapıyım görmüyo yardımcı olursa çok sevinirim ayrıca telefonum e 71 ve 2 gb hafızam kartım var, hafıza kartında yaklaşık 50mg boş yer kaldı programı yükledikten sonra ve bir adres( rota yükle den sonra) bulmaya çalışınca yeterli bellek yok diyo bu sorun neden kaynaklanıyo acaba?
Şimdiden teşekkür ederim, cevabınızı dört gözle bekliyorum...
Arkadaşlar garmin .50'nin üstüne .60'ı nasıl kurmam gerekiyor. Daha önce yazdım kimse yazmadı. Yapanlar var neden kimse anlatmıyor ben yabancı sitede buldum sadece .exe olan dosyasını kurmam gerekiyor muş doğru mu?
sonsuz teşekkür ederim telefonu yeni aldım içinde nokia maps kurulu ve 3 ay navigasyonda ücretsizdi ancak garmin nokia mapstan kesinlikle daha başarılı n78 sorunsuz kuruldu ve çalışıyor