Sevgili Reis ve Sevgili Arkadaşlar. N82 Telefonum var, telefonun eski versionunda Garmin'i sorunsuz kullanıyordum, Telefona yeni version yükleyince oldu sanırım artık Garmin'i kullanamıyorum Garmin'i defalarca silip yüklememe rağmen programı her açışımda satın al,dene tarzında seçenekler çıkıyor Garmin vazgeçilmez biliyorsunuz Satın alıyım dedim çok pahalı geldi !
programı kullanamıyorum ne yapıyım lütfen bana bir akıl verin
Bende Güncelledim 11.049 dan 32.001'e Bana Yüklenmiyor Bile Tam Yükleme Biteceğinde "Yüklenemiyor Erişim Yok" Diyor... Pfffff Yardım Eden De Yok Ne Yapıcaz Bilemiyorum...
arkadaşlar yükledim ama bir türlü uydu bulamıyor.heryerde deniyorum ama olmuyor.neden böyle oluyor.bilgisi olan varsa lütfen cevap versin çok teşekkürler...
arkadaslar bende şimdi bu programı aynen yükledim ve bendede calısmadı ama telefonu bir müddet pencere kenarına braktım birde baktımki hersey sorunsuz mükemmel calıstı sizlere tavsiye teli pencereye brakın 5 yada 10 dk sonra gidin bakın mutlaka gelecektir ayrıca reisede cok cok teşk
Selam 5.00.60 kurdum ancak kısa yola tıklıyorum ancak açılmıyor. Daha önce 5.00.50'i kurarken yaptıklarımın aynısını yaptım ancak olmadı. Sen kurdun mu?
Arkadaşlar Samsung i900 Omina da Yüklemede Sorun Yaşayan Varmı ''GarminMobileXT'' ile ilişkilendirilecek bir Uygulama Yok. Önce Uygulamayı Çalıştırın. Diye Bir Uyarı Alıyorum. Yardımcı Olurmusunuz Rica Etsem.
yaa arkadaşlar bir sorum olucak..anlatılan herşeyi yaptım ..ancak son aşamada dosyaları karta kopyalayacağım ancak benim kartta o dosyalardan var garmin hariç tabi..private sys resource dosyaları var ve bu dosyaların altında bir sürü bilmediğim şeyler var..ben kopyalama yaptığımda ve değiştirdiğimdee ne olucak onu bilmiyorum..sanki çoğu önemli dosya gibi gözüküyor..
Herşeyi yaptım kurdum herşey tam anlamıyla oldu. Fakat programı yükledikden 15 20 dakka sonra uydu bulamaz oldu ilk başta evin içinde çekiyordu şimdi ise aynı yerde veyahut balkonda çekmiyor. 1 saatdir bekliyor bir öneri veya çözüm yolu varmı acaba?