Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Samsunspor

Emekli Yönetici

ARKADAŞLAR PROGRAMI KURDUM AMA BENDE ekli/yerleşik gps BÖLÜMÜ ÇIKMIYOR NEDEN ACABA LÜTFEN YARDIMCI OLUN? EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Garmin'i kapatın. Menü > Araçlar > Dosya yön. > Hafıza Kartı > Garmin dosyasının içinde en altta gmapsupp.unl ve sw.unl dosyalarını göreceksiniz. Bu iki dosyanın uzantısı eğer gmapsupp.unl.txt ve sw.unl.txt olarak görünüyorsa ikisininde adını üstlerine gelip Seçenek > Yeni isim ver diyerek .txt yazsını silin. Telefon normal olarak "Dosya uzantısı değiştirildiğinde dosya kararsız hale gelebilir!" diye bir uyarı verecektir. Önemsemeyin. İkisininde .txt uzantılarını sildikten sonra tekrar Garmin'i açın ve Ayarlar > Sistem > Uzak GPS'de Ekli/Yardımlı GPS'i seçip Etkinleştir deyin.

LordLy

Üye
arkadaslar 5800 xm telefonum var herseyi sorunsuz sekilde yükledim fakat sinyal alamıyorum no map yazıyor telefonun kendi programıylada bağlanamıyorum acaba telefonumda bi sorunmu vardır yardımlarınızı bekliyorum

reis yaklaşık bir ay oluyor yükleyeli on numara çalışıyor. ovi mapsin bile bulamadığı sokakları garmin buluyor.
bu büyük paylaşım için seni kutluyorum. çok teşekkür ederim
birde 2010 haritası ne zaman çıkar bi bilgin olursa bekliyoruz

ankgc

Üye

arkadaşım dediğin gibi yaptım çok teşekkür ederim.kullanmaya başladım.herkese çok teşekkür ederim

inn

Üye
sevgili reis-i eagles inanırmısın vermiş program o kadar güzel ve yapmış olduğun kurulum tarifi o kadar açık seçik ve basitki sana ne kadar teşekkür etsek azdır herkez gibi tskr. yazmasını bende bilirdim ama bu yapmış olduğun paylamın yanında sadş tskr yazmak bence büyük bir ayıp iyi varsın

--------------- Ekleme ---------------

kendi soruma kendim yanıt versem ayıp olurmu bir dağcılık sitesinin form sayfasından (ç)alıntıdır ))

dağda iseniz ve hava yoğun bulutla kaplı ise içgüdülerinize ve pusulanıza güvenmek zorundasınız demektir, bulut tabakası gps cihazınızın uydularla temasını önler.
bu nedenle de gittiğiniz yerin kaba bir haritasını edinin (kafanızda oluşturduğunuz bir kroki de işe yarar) ve yanınıza pusulanızı da alın derim, kazaya uğramamak için.

arkadaşımızın eline emeğine sağlık proğram çok güzel ve kullanışlı.sorun yaşayan arkadaşlara tavsiyem konu açıklamasındaki sıralamayı doğru yaparsanız proğramda sorun çıkmıyor önce bende bi kaç defa denedim olmadı tekrar söylenenleri harfiyen yapınca oldu küçük büyük harf olayına dosya uzantılarına dikkat edin

mtarik

Üye
merhaba benim sorunumda ahmet4yon ile aynı yadımcı olurmusunuz?
alıntı ahmet4yon: Program için teşekkürler. N95 8GB kullanıyorum, yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

fenqi

Üye
emeğe saygı güzel olmus eline sağlık dostum ama ayarlar sisteme girince uzak gps ten sora yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir diyo yardımcı olurmusun???

--------------- Ekleme ---------------

emeğe saygı güzel olmus eline sağlık dostum ama ayarlar sisteme girince uzak gps ten sora yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir diyo yardımcı olurmusun???
tamam reis altı okumamıstım kbkma da benm bildiğim gps ücretsiz deilmi knt gidiyo bende??

ankgc

Üye
arkadaşlar e65 de çalışıyormu bilgisi olan var mı acaba?

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler yaptım oldu çok güzel çalışıyor eline sağlık

NeTT`

Üye
Teşekkürler. 5800 kullanıyorum program çalışıyor yalnız Istanbul dışında adres sorgulayınca bulunamadı uyarısı vermekte 2009.12 (TKLTLA) haritayı yüklemiştim. Başka bir haritamı yüklemem gerek? Teşekkürler

draligus

Üye
2009.6 haritasina gore karsilastirma yapabilir misiniz? baska yerlerdeki yorumlar olumsuz

ozhanoz

Üye
bende 5800xm kullanıyorum acıklama için teşekkürler bende yapamadım deli oldum. harita gözükmüyor no map diyor gps 1 kademe cekiyor sanırım ondan fakat merkezi bir yerde denedim ondada 1 kademe denizin ortasınamı gitmek gerekiyor nokia ovi sorunsuz gösteriyor 1 kademe dahi olsa bu neden böyle yaptı deli oldum .

mali71_1

Üye
nokia 3600 slayd harita var aceba garmin xt v 5.00.50 çalıştırırmı teşekürler.

Üstadım ben daha once bunu kurup çalıştırdım.fakat bir ara hafızadaki müzikler ve resimler açılmadığı için fabrika ayarlarına geri dondur yaptım,müzikler açıldı fakat o gunden sonra garmine bişe oldu ya hiç çalışmıyor yada çok geç açılıyor.şimdi bir kaç kez silip yeniden yüklememe rağmen uyduya bir türlü bağlanmıyor.bu konuda bana yardımcı olursan çok ama çok sevinirim.

krbk7860

Üye

sw.unl ve gmapsupp.unl uzantılı dosyaları düzenlersen sorun kalmaz. bu dosyaların uzantılarına bak. Bu iki dosyanın uzantısı txt olmayacak. unl olacak..

arkadaşlar bir ricam olacak sizden 2009.12 haritası yüklü olan bir arkadaşım kırklareli/lüleburgaz'dan edirne kapıkule'ye bir rota çizip poi den sınır geçişini seçerek olursa daha iyi olur sonuçların kaç km gibi burada paylaşırsa sevinirim.lüleburgazdan 95 km lik olan bir mesafeyi git dedğimizde 358 km lik bir rota çizerek bulgaristanın üzerinden götürmesi bana garip geldi.acaba benim alettemi bi problem var yoksa 2009.12 haritasındamı problem var?

fat_tul

Üye
Güzel paylasım ıcın tesekkurler