Garmin Mobile XT on Nokia touch screen devices [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic]

Sponsorlu Bağlantılar

cycler

Üye
Garmin ile ilgili emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Daha önce N79'da kullanmıştım ve şimdi de nokia 5230'da kurdum.

Biliyorsunuz ekranı çevirince harita da dönüyor ve daha geniş bir harita alanı gösteriyor (ya da görmeyi kolaylaştırıyor)

Ben cihaza Garmin 5.050 yi kurdum ve ekranı yan çevirdim, ilk gösterimde gayet güzel tam ekran gösterdi (veya öyle sandım!)
fakat sonraki denemelerimde ve hard format - aç/kapa veya reinstall da dahil olmak üzere ne yaptıysam şu sorunuma çare bulamadım:
Sorun şu:
Yan çevirdiğmde ekranın sağ tarafında 3'te 1'lik kısımda harita göstermiyor.
Gösteriyor ama haritanın devamını değil, sol kısımdan alıntı gibi...

YANİ - HARİTA ALANINI 10 CM OLARAK DÜŞÜNÜRSEK SOLDAN 7CM GÖSTERİYO AMA SAĞ TARAFTA KALAN KISIMDA HARİTANIN DEVAMI DEĞİL, SOLDAKİ BÖLÜMÜN 3 CMLİK KISMI YER ALIYOR

Bu neden olabilir bir fikri olan varmı ?

(Nokia'nın kendi haritasında Ekran alıyorum, Garmin'de de menüleri ve ayarlarında dolaşırken TAM Ekran mevcut ama Haritaya girince iş bozuluyor :(

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Açık ve sade olmuş

batuone

Üye
bilgiler açıklayıcı :oke:
saolun

iboo_58

Üye
ilk denememde bende basarısız oldum ama sonra kurdum gayet de güzel calısıyor. Ve hatta arkadasların 5800 lara bile garmin yükledim

okan465

Üye
gardas su garmine bi cözm bulun telfnu kırdm duvarda

--------------- Ekleme ---------------

hadi ya nasl yükledn anlat öyle artstk yapmkla olmuyo

the.yunus

the.yunus

Üye
:oke:
ben bu garminin artık değişik sesini istiyorum hep aynı sesden insan sıklıyor
nerden bulabilirim

altinoluk111

Üye
tesekkürler

mehmetyasi

Üye
hocam programi 2 kere kullandim superdi sonra bi anda 'gps yok donanim ayarlarini kontrol edin' diye bi yazi cikiyo.ne yapabiliriz?

ay_dem34

ay_dem34

Üye
nokia 5800 a GARMİN'i yükledim. program çalışıyor. harita olarak garmin navcity türkiye haritası 2010 01 yukledim. fakat GARMİN i çalıştırdığımda harita yok uyarısı alıyorum. ne yapmam gerek?

sabrih_311

Üye
Garmin navigasyon programını Nokia 3710 a yükleyebilirmiyim daha önce N97 Mini de kullandım süper program İphone 4 için de Amerika kullanımı yapılmış Türkiye için de yapılırsa çok iyi olacak ilgilenenlere çok teşekkürler

mehmet_f

mehmet_f

Üye
Işe yarıor mu?

Hertuslu75

Üye
tşk

sevda_delisi

Üye
teşekürle arkdaşlar çok güzel garmin

mnamijok

mnamijok

Üye
slm arkadaşlar dün garmini indirdim dün iki üş diş çekti ama bugun hiç çekmiyor. bana bir yardımcı olurmusunuz.

hateing238

hateing238

Üye
ben kurdum sorun yok ama gps aygıtı yok diye hata alıyorum.şimdi ovi maps te de aynı hata çıkmaya başladı.nolur bi yardımcı olun. (5800)

cagar26

Üye
böyle telefonmu olur yav iyi die aldık video bile izleyemiyoruz plhilips in kötü mp3 ünde bile film seyredebiliyorum yav bide tel die aldıl

cerkes10

Üye
tşk

bensiox16

bensiox16

Üye
Arkadaşlar bende uzun zamandır garmin navigasyonu kullanıyorum çok memnunum tek sorun güncelleme yapmaya güvenemiyorum çünkü forumdaki arkadaşların çoğu kullanamadıklarını söylüyorlar .Ama 5800 olan arkadaşlar mutlaka edinin.

tolgaxan

Üye
Yazılım 5800 ile uyumlu değil. Site de güvenilir bir site değil. Açmayın link virüslü, pc çöktü monitörden yazıyorum.

keyno70

Üye
arkadaşlar yazılımı çok güzel sorunsuz kurdum .unl dosyalarını da oluşturdum ama gel gelelim ki gps aygıtını bir türlü algılayamıyor, varsa bir çözüm şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt