Garmin Mobile XT on Nokia touch screen devices [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic]

Sponsorlu Bağlantılar

deniz1507

Üye
tsk

alenkolik

alenkolik

Üye
şu programı düzgün bir şekilde tek parça halinde garmin exe. + tr harita ve diğer eklentileriyle birlikte resimli açıklama ve anlatım yaparak açıklayacak ve konunun uzamasını engelleyecek bir kardeşimiz yokmudur. lütfen 5800 alacağım fakat okuduklarım tamamen kafamı karıştırdı yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

anka_48

Üye
emeğinize sağlık kurabilirsem deneyeceğim:)

zarha6100

Üye
garmini sorunsuz şekilde hafıza kartına kurdum ve kullanıyorum fakat telefonu kapatınca telefon daha açılmıyor .hafıza kartından garmini kaldırınca tel problemsiz açılıyor.acaba programı tel hafızasına kursam problem olurmu

a.semih26

Üye
yaa bende de bu 5800 dan yapamadım kıracam telefonu biri kısa yoldan anlatırsa sevinirim

servetarat55

Üye
linkler calışmıyor

fnldstntn

Üye
teşekkürler ..

aliorion

Üye
açık alana çık uyduyu bulunca kendi otomatik haritayı yükler. bende sorunsuz çalışıyor.

safa12

Üye
Ben Garmin'i sorunsuz bir şekilde tüm özellikleriyle birlikte telefonumda kullanıyorum. Hatta yeni sürümü çıktı (500.40) güncelleme yaptım ve bir sorun yok. Nasıl yüklenildiğe gelince " " yeni sürümü içinse " " tıklayın. Amacım bir sitenin reklamını falan yapmak değil, fakat kaynağa saygı açısında link şeklinde verdim yanlış anlaşılmasın...
kRDEŞ yapamadım dha açıkça anlatsan..

birisi2

Üye
site satışa yönlendiriyor

qf13

Üye
Arkadaşlar ben başka bi adresten baktım ve kurdum gayette iyi hiç bir sorunu yok üstelik telefona hard format attıgım halde garmın sılınmıyor eger ayıp olmassa açıklamalı anlata bilirim...

Zaten yorum sitemizde var en ayrıntılı şekilde anlatılmıs başka konulara bakın derim

qpel

Üye
garminin sis dosyası çok salakça yapılmış direkt hafıza kartına yükleniyor o yüzden hafıza kartını silince programın silinmesi lazım

bayrakcı iltşm

Üye
:oke:

diyarooo

Üye
tesekürler...

246810

Üye
arkadaşlar garmini ücretsis indiremiyormuyuz

adnankan

Üye
nagivasyon yüklemeyi bir türlü beceremiyorum.

Sarı Papatya

Üye
Teşekkürler..

musty666

Üye
ark ben 5800 dun aldım yalnız flaşı bı turlu kapanmıo sureklı acık kalıo sarjı btık ama hala flaşı yanıyor sureklı bı bılgısı olan varmı şimdiden tşkrler ..

suskunprens06

Üye
arkadaşım emeğine sağlım ama güncelleme için açılan linkteki ayfada garminin asıl araç takip gps olanının yeni sürümünü veriyor telefon için olan değil ve zaten ücretli 29 dolar dalgamı geçiyorsun bizmi anlamadık anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ve konuyu açan arkadaşım programı yükeldim lisansladım çalışıyor her şey çok güzel ama bi sorunum var haritayı gör dediğimde harita çıkmıyor karanlık bi ekran ve ortasında yer belirten üçgen işaret var bunun nedeni nedir yardımcı olabilirmisn

hoyanik

Üye
tşşkr

Üst Alt