Garmin Mobile XT Navcity 2009.06 Türkiye Haritası Çıktı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

golge1710

Üye
telefonunun modeli destekliyormu onu araştırmanı tavsiye ederim.bende bir adet n95 vede birde n81 var her ikisinede başarılı şekilde kuruluyor program ama n81 de dahili gps olmadığı için çalışmıyor.program açılıyor fakat haritayı görmüyor.sürekli no map yazıyor.fakat n95 te çatır çatır çalışıyor. yani tel modelinizi iyi araştırın.bazen yeni çıkan bir modelde çalışmadığı oluyor.

edoras

Üye
merhaba üstadlar,bu kurulumu nasıl yapacağımı bana öğretebilir misiniz.şimdiden teşekkürler

ayran63

ayran63

Üye
Yükleme yapan arkadaşa tşklerimi sunarım ama bi sorum olacak tı. 2009,2 mi yoksa 2009,6 mı iyi lütfen yardım ederseniz iyi olur şimdiden tşkler...

moonbathe

Üye
eline saglik

berber0658

Üye
eline sağlık kardeşim iyi oldu bu umarım devamınıda paylaşırsın bizimle

--------------- Ekleme ---------------

bende e 71 var bu telefonda konumlama sunucusunu kapat diye bişey yok eğer yardımcı olursanız sevinirim nasıl kapatılıyor bu sunucu,garmini her açtığımda 50 kuruş kontürüm gidiyor acil yardım

HuZo67

Üye
eyw

newcerix

newcerix

Üye
arkadaşlar ben kurdum garmin 5.00.50 yi fakat açamadım no maps yazıyo sürekli..

hlltrgt

Üye
merhaba arkadaşlar ben de garmın navıgasyon cihazı var ama içerisinde amerika haritası yüklü türkiye haritası nasıl yükletebileceğim hakkında yardımcı olabilcek birileri var mı???şimdiden tşkler..

smarty1982

Üye
link cortlamış yenileyecek misin dostum?

emrovski

Üye
link ölmüş

hasret0244

Üye
yaa ben yükledim haritayı da dediğiniz yer attım ama programda no map yazıyor ne yapmam lazım.
sağolun........

the.yunus

the.yunus

Üye
:oke:
ben bu garminin artık değişik sesini istiyorum hep aynı sesden insan sıklıyor
nerden bulabilirim

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Garmin Navcity Türkiye 2010.06 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın) 121mb boyutudaki gmapsupp.img dosyasını indirip direkt Garmin klasörünün içine atın. Herhangi bir sıkıştırma programıyla açmaya çalışmayın.

UNL yapmaya gerek yoktur zira haritanın kilidi açıldığı için gmapsupp.unl'ye de gerek yok. (SW.unl gerekli)

İndirmek için:

hardal00

hardal00

Üye
böyle linkleri vermein link kırıkkk

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

dayi434

dayi434

Üye
Garmin Navcity Türkiye 2010.06 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın) 121mb boyutudaki gmapsupp.img dosyasını indirip direkt Garmin klasörünün içine atın. Herhangi bir sıkıştırma programıyla açmaya çalışmayın.

UNL yapmaya gerek yoktur zira haritanın kilidi açıldığı için gmapsupp.unl'ye de gerek yok. (SW.unl gerekli)

İndirmek için:

Başkan sağolasın ;))

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Harita Yenilendi!! Garmin Navcity Turkey 2010.09 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita:

Kilidi açılmıştır. (Unlocked) ;)

turkishdeli

Üye
emeğinize sağlık arkadaşlar ancak ling ölü güncellenirse seviniriz..:)

--------------- Ekleme ---------------

hotmailin kini sonradan sayfa yenilenince göründü, emeklerinize sağlık

efebayar

Üye
saolasnn