Garmin Mobile XT Navcity 2009.06 Türkiye Haritası Çıktı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

xturkuazx

xturkuazx

Üye
arkadaşlar 2009.2 ile 2009.6 arasındaki fark nedir?

Arkadaşlar,
6.2009 haritası en güncel haritadır.Ama türkçe değildir
Ancak haritası sıkıştırılmış olduğundan cihazlarda kasma yapıyor.
Yani haritaya bakarken takılıyor.
Giderken ise konuşma olayı yanlış çalışıyor, kavşağa yaklaşmadan sağa dön sola dön falan diyor.
2.2009 haritası bu konuda sorunsuz çalışıyor, aynı zamanda türkçe

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
teşekkürler çok işime yarıcak

yeshilll

Üye
ben programı yeni yükledim de bu haritayı nerye ve nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz bu konuda.

cans_ozan

cans_ozan

Üye
arkadaşım pardon ama 4shared a falan upload edebilirmisin?
rapidshare sürekli slot hatası veriyor..

img halini 4shared a lütfen..

canx93

Üye
saol

engin65

Üye
tesekurler reyis

mlo

Üye
Beyler bu dosyayı nereye atıcaz acaba ?

zazemo

Üye
arkadaşlar bu linkleri başkayerden indiremiyormuyuz rapid sürekli hata veriyor

tugcan1978

Üye
lütfen rapid dışında bir yere upload edermisiniz 4shared olursa süper olacak kafayı yemek üzereyim sabahtan beri bunla uğraşıyorum.2009.02 de olur.

notdream

notdream

Üye
Merhaba emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Acaba bu 5.0.0.50 için POI var mı Türkiye haritası için? Teşekkürler.

ozkan_c4

Üye
arkadaşlar ve site yöneticileri lütfan rapidshare linkleri yayınlamayalım, diğer download sitelerini kullanalım. üç gündür dosya indirmeye çalışıyorum. ille de rapide üye olup para mı kaptıracaz? şu haritaları bir hayırsever diğer downlad sitelerinden birine yüklesin lütfen...

wahshet

Üye
Arkadaşlar Unlock Code 848 dir Unlock Code İsteyenlere

draw1907

draw1907

Üye
arkadaslar bazı yerlerde görüyorum gps haritada 3d binalar felan oluyor on hangi programda 5800 a göre olanı var gps in?

notdream

notdream

Üye
Beyler 5.0.0.50de konumlarımdan atmasını istemiyorsanız tek yolu ama tek yolu: Programın text dilini (yazı) ingilizceden başkasına çevirmemektir. Ne turkçe karakter kullanmamak ne büyük harf kullanmamak ne de konumların ismini değiştirmemek sizi programdan atılmaktan kurtarmıyor. Tek çare ingilizce olarak programı kullanmak. Burada konumlarınıza ad da verebilirsiniz sıkıntı olmuyor. Ayrıca ses dilini türkçe yapmanız sorun teşkil etmez. Denedim ve gördüm. Sabittir. Telefonum Nokia 5800 XMdir. Bilginize.

alixx2008

Üye
merhaba arkadaşım verdigin bu adres error veriyor
ben n 95 8 gb için indirecektim eger oluyorsa yardımcı olabilirmisin şimdiden saol

bnusreti

Üye
teşekkür ederim

kimyaci97

kimyaci97

Üye
rapid ten birşey indiremiyorum. error veriyor. ille üyemi olmak gerek

Isumairu

Isumairu

Üye
ben başka bi link bldum fakat reklam olur diye yazmıyorum.
isteyen arkadaşlar xxx @ xxx. com adresine mail göndersinler.
Göndereceğiniz mail'e başlık olarak harita yazmanız yeterli.

MAIL ADRESIMI KALDIRIYORUM 69. MESAJDAN ALABILIRSINIZ

turquoise.ht

turquoise.ht

Üye
kardeş şunu rapidden başka bi yere upload edebilirmisin rapid verem etti bizi. mediafire falan

petrucci82

petrucci82

Üye
rapid omuyor başka bir upload yokmu?

--------------- Ekleme ---------------

Beyler 5.0.0.50de konumlarımdan atmasını istemiyorsanız tek yolu ama tek yolu: Programın text dilini (yazı) ingilizceden başkasına çevirmemektir. Ne turkçe karakter kullanmamak ne büyük harf kullanmamak ne de konumların ismini değiştirmemek sizi programdan atılmaktan kurtarmıyor. Tek çare ingilizce olarak programı kullanmak. Burada konumlarınıza ad da verebilirsiniz sıkıntı olmuyor. Ayrıca ses dilini türkçe yapmanız sorun teşkil etmez. Denedim ve gördüm. Sabittir. Telefonum Nokia 5800 XMdir. Bilginize.
mantıklı