ugur_777
Üye
arkadaş benim tel 6220c ve bu telefona garmin kurdum cümle alemin karşılaştığı sorunla bende uğraşmaktayım uzak gps ayarı unl dosyalarını sorunsuz bi şekilde ayarladım konumlama yöntemlerinde bluetooth gps,assisted gps,ıntegrated gps,şebeke tabanlı seçenekleri var şebeke tabanlı hariç hepsini tek tek tek işaretleyip programı yeni kurdum denedim ama uzak cps ayarlarına ulaşamadım daha ne yapmam gerekiyor tel 5.15 sürümü yüklü lütfen yardım.
iyi akşamlar,
Reis hocam,
Sizin anlattığınız (link) Garmin XT yi kurdum 5230'a. Daha evvel kaydettiğim konumlara git dediğimde programdan çıkıyor. (başka sıkıntım yok şu an.) Forumda anlatılmış birkaç yerde çözümü, fakat yine olmadı.
Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaslar
n95 gps baglanma sorunu yasayan arkadaslar icin yazıyorum artık baglanıyorum nasıl oldugunu anlatayım
yaklasık 1 aydır gps e baglanmaya calısıyordum bu program dahil 3 farklı gps yükledim baglanamadım . Yazılımsal oldugunu düşünmeye basladım
istanbuldaki bütün teknik servisleri aradım hepsi getirin yazılım yükleyelim dedi.
bu arada googleda gps anteni diye arattıgımda bazı resimlere ulastım. ve cihazın tus takımının altında anteni oldugunu gördüm. cihazı acmaya karar verdim ve sorunu gördüm
kasa degiştirdigim için anten zedelenmisti. önce burdan olup olmadıgını anlamak icin yaklasık 10 cm uzunlugunda bakır bir tel buldum ve degdirdim anten kablosu teli içindeki ve inanılmaz evin icinde olmama ragmen 10 civarında uydu buldu
sorun artık anlasılmıstı. bunun üzerine 2 cm uzunlugunda ince telleri büktüm ve buraya ekledim sonra kapagı kapattım düzgün sekilde ve sonuc mkemmel
artık gps lerin hepsine baglanıyorum sunuda farkettim bu anten nekadar uzun olursa okadar güclü sinyal alıyor ama 2 cm bile yetti o yüzden daha uzunu için ugrasmadım
belki baglanamayan arkadaslara yardımım olur diye paylasmak istedim
bu forumdada var resimli veya google a n95 gps anten yazın resimlerde görürsünüz
saygılarımla
uzak gps ayarı lazım değil sadece tümleşik gps secili olsun telefonun ayarlar konumlama yöntemleri kısmından.
asisted gps ve integrated gps açk olsn çalşr
arkadaşlar garmin olmuyor söylenen ve söylenmeyen bütün yolları denedim ama uzak gps ayarı çıkmıyor çıkmamasına rağmen bağlanır diyen arkadaşlar bağlanmıyor ben pes ettim opde dan lisans numarası alıp mc guider yükleyecem başka bi yol aklıma gelmiyor.tel 6220c
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar sorunu buldum imei numarasını yanlış girmişim ya 1 rakam yanlış yada 1 rakam eksik olmuş galiba neyse şu an uyduya bağlanmaya çalışıyorum bakalım ne olacak nokia maps 15 20 saniyede bağlanıyordu bu 10 dk oldu hala bağlanamadı bakalım onuda hallederiz inş.
Bende sordum ama bilen yok sanırım? Şu an için 2009-12 haritası daha stabil bana göre.garmin için en son tr haritasını nerden ındiricez nokia maps gibi pc üzerinden güncelleme imkanı varmı yoksa en güncel haritayı nerden buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?