aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostlar benim bir sorunum var ilk ekrandan NEREYE yi tıkladıktan sonra kaydettiğim KONUMLARIMDAN herhangi birini seçtiğimde program direk kapanım Telefonun kendi ana ekranına dönüyor bunu bir türlü çözemedim. Telefon nokia 5800 Mexpress
merhaba n95 8gb'a satın almıştım yükleme dosyalarını başka tele yüklüorum ama bluetooth gps gerekio A-GPS'e nasıl ayarlarım?
oncelıkle tolga ılgın ıcın tesekkurler benım sorunum telefonum uyduları buluyo fakat garmını bır turlu cekmıyo .ayarlardan gps verısıne bakıyorum 5-6 tane uydu var ama garmınde hareket yok bazende cekıyo fakat genelde cekme sorunu var benım telefonum n85.arkadasımda 5800 var onunkınde cekme problemı yok acıyo 1 dk gecmeden cekmeye baslıyo.bu durumu nasıl halledebılırım?
--------------- Ekleme ---------------
bu arada 3-5 kez tekrar sılıp kurdum hafıza kartına telefona format attım oyle kurdum ama aynı sorun devam edıyo
bu telefondaki dahili gps kalitesiylr alakalıdır...
teşekkürler
arkadaşlar benim 5800 da haritayı açtığımda boş ekran gösteriyor onun sorunu nedir.baya uğraştım yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdidn tşk
ben satın aldım bunu garmin.com dan bişey değişmedi sadece hava durumuna bakabiliorum ve uçak kalkış iniş falan görebiliyorum...başka satın alınacak bi özelliği varsa satın alim..
satın aldıgınız için tebrik ve tesekkur ederiz...
size bir faydası oluyormu aldığım zaman
hayır size faydası oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?