Garmin Harita sorunu (yardım)Nokia5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Harita sorunu (yardım)Nokia5800
Herkes gps harita için garmini tavsiye ediyor bende yükledim Garmin'i açtım Reis-i Eagles'ın dediği gibi herşeyi yaptım ancak harita gör e geldiğimde balkona çıktım haritayı iyice yakınlaştırdım ve yukarda uydu alınıyor yazısını gördüm balkonda soğukta 8-9 dakika bekledim ancak hala uydu alınıyor yazısı belirgin ve harita yok sadece araba simgesi var bu problemi nasıl çözebilirim ??

Edit : Balkon dediğim ön cephe merkeze doğru bakıyor..

oguzkahn

Üye
bende balkona çıktım denedim olmadı bi gün çarşıdaya çıkarken açık bıraktım çıktım buldu uyduyu.artık her açışımda anında bağlanıyor uyduya

trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
bende balkona çıktım denedim olmadı bi gün çarşıdaya çıkarken açık bıraktım çıktım buldu uyduyu.artık her açışımda anında bağlanıyor uyduya

Bende daha dışarı çıkmadım ancak balkondan denedim . Zaten Reis-i eagles diyor bir kere uyduya bağlandıktan sonra otomatikman harita zaten geliyormuş..

7610ncu

7610ncu

Üye
carsıya cıkarken telefon cebindemiydi...bende carsıya cıkarken telefonu elimde tutuyorum garmine giriyorum harita diyorum uydu aranıyor diyo 5-6 dk bekliyorum buldugu falan yok...

trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar hallettim artık gps i kullanabiliyorum ve garmin ile müthiş oldu nokia nın kendi haritasında göstermediği yerleri garmin gösteriyor uyduya bağlanması da en fazla 10 dakika sürüyor. Artık.

CaptainCousteau

Üye
Nasıl olur ya, uyduya bağlanma en fazla 30 saniye sürer. Benim 5800 XM bazen 10 saniyede bağlanıyor. Açık alanda olmak şartıyla....

naamcan

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin yukaürıdaki proplemleri okudum,bende 5800 yükledim içeride camdan bile direk ful yeşil gösteriyor.ancak adres girmiyorum ,bunun için detaylı harita gerek diyor.böyle bir harita varsa yardımcı olun herkese saygılar

faruk2007

Üye
sayin yonetici,
ben sizin siteden ve senin on gordugun ve yazdigin sekilde haritami ve programimi yukledim. turkiyede cok iyi kullandim.
sunanda 1 haftadir malezyadayim ve burayida bilmedigim icin hep yanlis yerlere gidiyorum. N95 8gb telefonuma buralardan

... 0-NT-v3-NT
... dd40a8d0f3
... emler.html

malezya ve kuala lumpur haritalarini bilgisayarima indirdim. ve senin bahsettigin gibi haritanin ismini gmapsup2 ve dosyasinida gmapsupp.unl olarak kaydettikten sonra Garmin klasörünün içine kaydettim. ve ayni sorun ''birim numarası 2339267968 kullanılarak haritalar acılamıyor '' ve ''kilitli bir harita yuklediniz bunu satın almak icin satın al ve kullan dügmesini.....'' diyor.
hic bir yanlislik yapmadim eminin ama mantigima yatmayan Custom Mapset'i seçtikten sonra MapID Code'a ne yazmaliyim. ben 230 yazdim. neden derseniz 3 gundur aramama ragmen maleyanin map ID sinin bulamadim. bir form sitesinde 230 yazdiklari icin yazdim ama sanirim bu yuzden boyle bir problem basima geldi. Garmin_Map_ID_Finder diye bir programda bulamiyor. hep hata veriyor. siz bulursaniz ve ya bana acil yardimci olursaniz cok makbule gecersiniz. gurbette kaybolmak kotu birseymis/ umarim beni anlar ivedilikle cevabinizi beklerim.
Saygilar/iyi calismalar..

Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın.
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

rasimcugun

Üye
Arkadaşım bende ilk önce o sorunla karşılaştım.
Hani iki tane unl uzantılı dosya oluşturuyoruz yaa.İşte onlardan ikincisini oluşturuken Select map product kısmı var orayı açıp en altta bulunan custom mapset kısmı var orayı seçince bi küçük bölüm açılıyor oraya 848 gir.(benim harita kodu öyle) onu gir ondan sonra generate tuşuna bas ve oluşan yeni kod ile ikinci unl uzantılı dosyayı oluştur ve o dosyayı tel içine at.O zaman sorun kalmıyor.

ghosttt_yasin

Üye
arkadaşlar harita açılamıyor diyor.ımeı yazdıktan sonra gelen şifre varya telefon onu göstererek haritalar açılamadı diyor.acaba ımeidemi bi hata var?hatada yok.yanlış nerde???herşey uygun...

myzeus007

Üye
Arkadaşlar benim de bir sorunum var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim 5800 xm garmine giriyorum harita acılıyor buraya kadar hiç bir sorun yok fakat harita uzak görünümle yaklaştırma ikonundan yakınlaştırsamda yaklaşmıyor harıtayı sılıp tekrar yükledim yine aynı uzak görünümde olduğu içinde keyifli bir sürüş keyfi yaşatmıyor, nasıl ayarlıycam ????? şimdiden teşekür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...