Garmin GPS Programı için Türkiye topographic (yükseltili) haritası

Sponsorlu Bağlantılar

Neo59

Üye
Arkadaşlar ilgili haritayı kullandım. Türkiyenin doğu tarafının yükselti haritası yok. (doğu karadeniz, doğu anadolu ve güneydoğu anadolu ) Ben doğa sporları ile uğraşıyorum ve Kocaeli , Sakarya , İznik civarında haritayı kullandım. 20 m aralıklı bir topografik harita. Yükseltileri test ettim doğruluğu tescil edilmiştir. N 95 model telefonumda garmin şehir içi navigasyon haritası ve topografik haritam yüklü. N 95 telefonu olupta navigasyon özelliğini kullanmıyorsanız. Telefonu kullanmıyorsunuz sayarım.

Toporafik harita içinde arkadaşıma teşekkürlerimi iletirim.


Ustam 2 haritayı nasıl kullandın, ayrı ayrı mı yoksa birliktemi görünüyor, nasıl ayarlandığı hakkında biraz bilgi verirmisin?
 


ercan1973

Üye
tsk bakalim yurt disindan kura bilecekmiyim haritayi
 

serincen

Üye
Tesekkurler ben ikinci haritanın nsıl eklendiğini unuttum. Nasıl ekliyorduk ?
 
jmjarre

jmjarre

Üye
Teşekkürler
 

glassman

Üye
ilk haritamızı GMAPSUPP.IMG ve GMAPSUPP.UNL olarak yüklemiştik. İkinci harita için GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL olarak kaydediyoruz. Hatta 3. harita bile atılabilir. Sırasıyla GMAPSUP3.IMG ...... olarak devam ettirebilirsiniz.
Saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

Haritanın ikisinide aynı anda kullanıbileceğiniz gibi ayrı ayrı da cihazınızın ayarlarından ayarlayarak kullanabilirsiniz. İkisinide aynı anda kullandığınızda şehir haritası ile topografik harita aynı ekranda gözükür. Yükselti çizgilerini okuyabilirsiniz.
 
oguzreis

oguzreis

Üye
eyvallah hocam sağolasın
 

lynkeus

Üye
Arkadaşlar burada verilen komutlarla Garmini kuramadım.Ancak şimdi vereceğim adrese gidip orada verilen yönergeleri yerine getirirseniz karşınıza mükemmel bir navigasyon geliyor. Adres:
Burada belirtilenlere harfiyen uymanız gerek. Kurduktan sonra Garmininiz hazır:)
 

ismailykr

Üye
arkadaşlar burada verilen komutlarla garmini kuramadım.ancak şimdi vereceğim adrese gidip orada verilen yönergeleri yerine getirirseniz karşınıza mükemmel bir navigasyon geliyor. Adres:
burada belirtilenlere harfiyen uymanız gerek. Kurduktan sonra garmininiz hazır:)
çok teşekkür ederim kardeş gercekten mükemmel linlerde saglam emegine sağlık
 

mrege

Üye
teşekkürler
 

diyar0621

Üye
Arkadaşlar bana 5800 da kullana bileceğim gps proğramı lazım. dediğim proğram gps cihazlarının kullandığı proğram. Yani kordinat girişi yapan ve kordinat bulup kayıt yapan proğramdan bahsediyorum. topografyacıların kullandığı gps lerde mevcuttur genelde. sitede bulduklarım genelde nevigasyon (yol,trafik uyumludur.) eğer varsa yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
 

metintulay

Üye
Glassman arkadasımızda nasıol yükleyeceğimizi hatırlatmış HEpinize cok teşekür ederi,m süper oldu
 
yakamoz820

yakamoz820

Üye
Teşekkür ederim kardeş
 

eaktepe

Üye
cok tesekker ederim.
 

ilbayram

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben siteyi telefonla birlikte yeni keşfettim. Bu topoğrafya haritasını dediğiniz gibi yüklediğim halde topoğrafya görüntüsü yok. diğer harita normal şekilde çalışıyor. Harita seçimi seçeneği falanda bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
 

silvermaverick

Üye
şimdi indiriyom
dediğin gibiyse ellerin dert görmesin
 

dışarıdan

Üye
Arkadaşımıza katılıyorum ben de topografik haritayı açamıyorum. Denildiği gibi 284 kodunu kullanarak GMAPSUPP2.UNL ve sw2.UNL dosyalarını hazırladım ve harita ile birlikte Garmin klasörünün içerisine attım, ancak topografik haritayı göremediğim gibi haritaları değiştirme gibi bir seçenekle de karşılaşmadım,,,

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
 

edonis61

Üye
ya arkadaşlar hayatınızda hiçmi garmin yüklemediiz,yok harita kodu nerde yok uzantısı img nereye atcaz.
 

bonbon80

Üye
104 mb lık türkiye haritası ile top haritasını sitede anlatıldığı gibi birleştirdim cep telefonumda wm6.1 le garmin pro da açtı izohipsler görünüyo sistem çalışıyo yani
peki sadece izohipsmi 125 mb tutuyor telefonum lg gm735
 

Neo59

Üye
Sitede Türkiye ile top haritanın birleştirildiği linki yollaman mümkünmü?
 
mr_ekol

mr_ekol

Üye
10 m izoipli buldum. Ayrıca doğu Anadolu dahi var içinde. Ancak dosya boyutu 550 Mb haritayı isteyen ve hızlı yükleme yapabileceğim adres bilen yazsın lütfen. (harita haziran 2007 tarihli)
 


Üst Alt