Garmin avrupa (türkiye dahil) güvenlik kameraları 10.2009

Sponsorlu Bağlantılar

blue84

Üye
    Konu Sahibi
Garmin avrupa (türkiye dahil) güvenlik kameraları 10.2009
Arkadaşlar mobileXT ve tüm garmin cihazları için güncel Türkiye de dahil avrupa güvenlik kameraları.

Kurulum için hafıza kartında Garmin>POI klasörü içine dosyaları çıkartmanız yeterli.

Doğru yüklenip yüklenmediğini Garmin programından nereye>ekstralar>özel poi'ler e gelerek anlayabilirsiniz.

Not: Bu eklenti harita üzerinde radar kameralarının yerini gösterir ve seyir halindeyken radara yaklaştığınız zaman uyarı verir. Kamera görüntülerine ulaşmak gibi bi durum yok maalesef.

• Beğen
Tepkiler: crazybeyt, darendeli44, appllii ve 21 diğerleri

gezicier

Üye
eline emeğine saglik teşekurler

johnymu67

Üye
bu program kameraların gösterdiği görüntülerimi seyretmemizi sağlıyor

kocar_1

kocar_1

Üye
arkadaşım bunları nereye atıcaz

haylazz34

Üye
nereye atacağını yazmış

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler

admiral4444

Üye
arkadaşlar emeğiniz için çok teşekkürler.... ben bu dosyaları belirtildiği gibi hafıza kartına attım. fakat garmin online ye girdiğim zaman hava durumu, uçuş durumu ve birde abonelik durumu var. güvenlik kamera diye birşey çıkmadı. napacaz şimdi. nereye poiler ekstralar özel poilere girince orada cameralar var amma onlar sadece harita da camera yerlerini gösteriyor. başkada bir şey yok. yardım olan olursa sevinirim. telefonum n79 uzun zamandır garmin kullanıyorum ve çok memnunum......

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar emeğiniz için çok teşekkürler.... ben bu dosyaları belirtildiği gibi hafıza kartına attım. fakat garmin online ye girdiğim zaman hava durumu, uçuş durumu ve birde abonelik durumu var. güvenlik kamera diye birşey çıkmadı. napacaz şimdi. nereye poiler ekstralar özel poilere girince orada cameralar var amma onlar sadece harita da camera yerlerini gösteriyor. başkada bir şey yok. yardım olan olursa sevinirim. telefonum n79 uzun zamandır garmin kullanıyorum ve çok memnunum......

tamam bu radar kameralarının yeri degil mi zaten yani oraya gelşnce hız sınırında gideceksin demek.

admiral4444

Üye
tamam bu radar kameralarının yeri degil mi zaten yani oraya gelşnce hız sınırında gideceksin demek.

evt garmin in sitesinden şöyle bişey buldum. dediğiniz gibi sanırım..

Garmin Online

Uyumlu Cep Telefonunuzu bir güvenlik kamerası alarm sistemine çevirin. Bu servisi kullanarak, ülke çapında yüzlerce konumda bulunan güvenlik kameralarından alınan verileri Cep Telefonunuza indirebilirsiniz. Verileri yükledikten sonra, bir güvenlik kamerasına yaklaşırken Cep Telefonunuz uyarı verir ve çok hızlı sürüyorsanız sizi uyarabilir.
Lütfen bu servisin uyumluluğu için Garmin Mobile XT olması gerektiğini unutmayın( )
Telefonunuzda kullanmaya başlamak için Garmin Online servislerinden herhangi birine bir yıllık abone olun.
Bu güvenlik kamerası aboneliği
Garmin Online servisleri:
Servis/Fiyat / yıl* Safety Camera - Belgium+Luxembourg (19.99 GBP/ 23.0 EUR/ 37.99 AUD) Safety Camera - Czech+Poland+Slovenia (16.99 GBP/ 20.0 EUR/ 31.99 AUD) Safety Camera - Europe *** (44.99 GBP/ 52.0 EUR/ 84.99 AUD) Safety Camera - France (19.99 GBP/ 23.0 EUR/ 37.99 AUD) Safety Camera - France+Benelux (34.99 GBP/ 41.0 EUR/ 66.99 AUD) Safety Camera - Greece (8.99 GBP/ 10.0 EUR/ 15.99 AUD) Safety Camera - Italy (19.99 GBP/ 23.0 EUR/ 37.99 AUD) Safety Camera - Netherlands (19.99 GBP/ 23.0 EUR/ 37.99 AUD) Safety Camera - Finland+Norway+Sweden (34.99 GBP/ 41.0 EUR/ 66.99 AUD) Safety Camera - Spain+Portugal ** (19.99 GBP/ 23.0 EUR/ 37.99 AUD) Safety Camera - UK (29.99 GBP/ 35.0 EUR/ 57.99 AUD)

cobane

cobane

Üye
arkadaşlar ben n79umdaki garmine talimatlar doğrultusunda ekledim ama bir türlü görmedi "özel poi" olarak. ne yapmam gerekir acaba?

sasmazz

Üye
radar değil ya sadece sabit hızı ölçen kamera bunlar yolda duran polisi falan göstermiyo

bayrampasa93

Üye
rapid baska bir link yokmu merci

space0020

Üye
yaw Turkiyede ne zaman sabit radar çıktı ki siz yine de buna güvenip hız yapmayın allah korusun hem canınızdan hadi kaza yapmazsanız polis yakalar paranızdan olursunuz valla hem zaten her yer mobese olmuş memlekette garmin bile çare bulamaz bu derde :D

finest

Üye
link çalışmıyor

czu12

czu12

Üye
link şu an çalışıyor ben indirdim ancak herkesin söylediği gibi ekstralar-özel POİ de görünmüyor :ağlarım: Uyduya bağlandım kamera resmi görürmüyüm diye onda da birşey yok..eksik birşeyler mi yapıyoruz acaba?

hazeyed

Üye
ya arkadaslar rapidden indirdiğim bu dosyanın içerisinde .exe uzantılı bir program dosyası cıkıyor.. bunu da garminde poi içerisine attım ama programı çalıstırrdıgımda özel poi ler diye bir sey cıkmıyor.. o yüzden zannedersem bu exe dosyası yanlıs bir dosya . bu telefonda değil ama pc de kurulabilecek bir program...
yapan arkadaslar yarddımcı olursa sevinirim...

serincen

Üye
link çalışıyordas rapid buaralar kelek tapıyor buna editörler bi çözüm bulsun lütfen

efexorXR

efexorXR

Üye
ya arkadaslar rapidden indirdiğim bu dosyanın içerisinde .exe uzantılı bir program dosyası cıkıyor.. bunu da garminde poi içerisine attım ama programı çalıstırrdıgımda özel poi ler diye bir sey cıkmıyor.. o yüzden zannedersem bu exe dosyası yanlıs bir dosya . bu telefonda değil ama pc de kurulabilecek bir program...
yapan arkadaslar yarddımcı olursa sevinirim...

o dosyayı bilgisayarında çift tıkla, kurulum yapsın 4-5 tane dosya çıkartacak kurulum sonunda, o çıkan dosyaları atacaksın telefonunda anlatılan klasöre.. ben şu an yükledim ve gayet güzel gösteriyor

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
GARMİN ayarlardan poi leri açmazsanız yine görmez mobeseleri

aa-tolga

aa-tolga

Üye
o dosyayı bilgisayarında çift tıkla, kurulum yapsın 4-5 tane dosya çıkartacak kurulum sonunda, o çıkan dosyaları atacaksın telefonunda anlatılan klasöre.. ben şu an yükledim ve gayet güzel gösteriyor

atacaksın demişsin nereye Garmin ana klasör mü?poi diye veya speed diye garmin ana klasör içine klasör mü açacaksın?belirtmemişsin.

Üst Alt