Garmin 2009.12 türkiye haritası

Sponsorlu Bağlantılar

damkedisi

damkedisi

Üye
Teşekkürler, indiriyorum şimdi...

acid35

Üye
sagoooollllllllllllllllll

serdar431

serdar431

Üye
valla bu harita çok iyi oldu ya 2009/6 da bazı kavşaklar ve yolları bilinmiyordu bu çok iyi olcak teşekürler elinize sağlık

ceylan97

Üye
Teşekkürler

faruk2007

Üye
sayin yonetici,
ben sizin siteden ve senin on gordugun ve yazdigin sekilde haritami ve programimi yukledim. turkiyede cok iyi kullandim.
sunanda 1 haftadir malezyadayim ve burayida bilmedigim icin hep yanlis yerlere gidiyorum. N95 8gb telefonuma buralardan

... 0-NT-v3-NT
... dd40a8d0f3
... emler.html

malezya ve kuala lumpur haritalarini bilgisayarima indirdim. ve senin bahsettigin gibi haritanin ismini gmapsup2 ve dosyasinida gmapsupp.unl olarak kaydettikten sonra Garmin klasörünün içine kaydettim. ve ayni sorun ''birim numarası 2339267968 kullanılarak haritalar acılamıyor '' ve ''kilitli bir harita yuklediniz bunu satın almak icin satın al ve kullan dügmesini.....'' diyor.
hic bir yanlislik yapmadim eminin ama mantigima yatmayan Custom Mapset'i seçtikten sonra MapID Code'a ne yazmaliyim. ben 230 yazdim. neden derseniz 3 gundur aramama ragmen maleyanin map ID sinin bulamadim. bir form sitesinde 230 yazdiklari icin yazdim ama sanirim bu yuzden boyle bir problem basima geldi. Garmin_Map_ID_Finder diye bir programda bulamiyor. hep hata veriyor. siz bulursaniz ve ya bana acil yardimci olursaniz cok makbule gecersiniz. gurbette kaybolmak kotu birseymis/ umarim beni anlar ivedilikle cevabinizi beklerim.
Saygilar/iyi calismalar..

Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın.
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

aymaviolsa

Üye
eline saglık. indirdim ve programı çalıştırdım. denemelerde de iyi çıkar umarım. teşekkürler

ismok

Üye
Teşekkürler

metin110

Üye
eyvallah arkadaşım hotfile linki çok iyi oldu..netload büyük boyutlu dosyalarda çok yavaşladı ve kesintiler arttı..sağolasın..

seloyahsi

seloyahsi

Üye
emegigecen arkadaşlara teşekürler

ozzycell

Üye
i harflerinde problem yasıyorum.İ yerine I yazdıgımda bulmuyor. eski haritalarda buluyordu. Bunu nasıl cozerim?

fat_tul

Üye
tesekkurlerrr

muratertan1972

Üye
arkadaşlar bir ricam olacak sizden 2009.12 haritası yüklü olan bir arkadaşım kırklareli/lüleburgaz'dan edirne kapıkule'ye bir rota çizip poi den sınır geçişini seçerek olursa daha iyi olur sonuçların kaç km gibi burada paylaşırsa sevinirim.lüleburgazdan 95 km lik olan bir mesafeyi git dedğimizde 358 km lik bir rota çizerek bulgaristanın üzerinden götürmesi bana garip geldi.acaba benim alettemi bi problem var yoksa 2009.12 haritasındamı problem var?

mustilbay

Üye
teşekkürler

ShawnRay

Üye
İyi çalışmalar,
Amerikadan Garmin Nüvi 285W/WT ürünü aldım. Üzerinde Kuzey Amerika haritası yüklü, Türkiye haritası yüklemek istiyorum.
Buradaki dosyayı indirip garmin klasörüne kopyalamam yeterlimi ? başka bir işlem yapmam gerekiyor mu?
Saygılarımla

ermanfb

Üye
sanki biraz geriden göteriyo mesela bi kavşağı yaklaşk 50metre geçiyorum fakat beni hala kavşakta gösteriyo yani yaklaşık 2-3 saniye geriden geliyor bu problemi yaşayan başka bi arkadaş varmı bir çözümü varmıdır acaba ovi maps kullanırken tam olduğum noktayı gösteriyordu yardımcı olursanız sevinirim

exenium01

Üye
arkadaşlar bende bunu yükledim n95 8gb var bende ancak birkaç problem yaşadım.eski haritada düzgün gösterilen bir yol bunda girilmez olduğu halde rotayı ordan gösteriyor ayrıca haritada gideceğim yerdeki bayrak işaretini görüyorum sağa dönsem önündeyim ama bu tekrar otobana döndürp aynı yollardan götürdü.sırf denemek için yaptım 2 kez aynı yeri dolandım ve tekrar aynı yerden dolandırdı.arkadaşında dediği gibi kavşağı geçtiğim halde hala ordaymışım gibi gösteriyor.yaklaşık 15 km gittim halde hala uydu arıyor sonra bağlanıyor ve bir önceki haritayı yükleyince düzeliyor anlamadım gitti yapamadığım bişeymi var

mavigöl

Üye
teşekkürler dostum

draligus

draligus

Üye
eski haritada düzgün gösterilen bir yol bunda girilmez olduğu halde rotayı ordan gösteriyor ayrıca haritada gideceğim yerdeki bayrak işaretini görüyorum sağa dönsem önündeyim ama bu tekrar otobana döndürp aynı yollardan götürdü.arkadaşında dediği gibi kavşağı geçtiğim halde hala ordaymışım gibi gösteriyor.ve bir önceki haritayı yükleyince düzeliyor anlamadım gitti yapamadığım bişeymi var

Garmin 4.20 versiyonunu 2009.06 harita ile kullanirken hic yollari sasirdigini hatirlamiyorum. Simdi 5.00.50 versiyonunu 2009.12 versiyonu ile kullaniyorum. Ayni sehirde 20 dakikalik yolu 1 saatte gidebildim. Araara sacma sapan rotalar ciziyor. Yavaslayinca ya da durunca tamamen sapitiyor. Acaba programin yeni versiyonundan mi yoksa yeni haritadan mi sizce?

jeki01

jeki01

Üye
selam. indirmeyi düşünyordum ama yorumlardan sonra vazgeçtim.
güzel paylaşım ama sayfa açılmıyor bu arada.

cihan_bag

Üye
Paylaşımın için saol, ama yorumlara bakılırsa bazı problemler var. Şuan 2009.06 kullanıyorum tavsiye ederseniz yükliyecem.

Teşekürler!

Üst Alt