pelın_
al bendende okadarwalla bı dedemı bılıom gerını gormedım duymadım bılmkyorum![]()

al bendende okadarwalla bı dedemı bılıom gerını gormedım duymadım bılmkyorum![]()

zaten yok kipelllin.sakkin oool bence.ben yapıyorum bak.görmemiş gibi yap yok oluyolar..
haha
daha yazılır herhalde ben 10'u geçtim o bana yeter 

ne 2 cevabı ya en az 10 cevap çıkarırım ben 1.Dayım'ın oğlu 2.Amcam'ın oğlu 3.Abim 4.Dedem'in amcaoğlunun oğlunun oğlu 5.Dedem'in dayıoğlunun oğlunun oğlu 6.Dedem'in teyzeoğlunun oğlunun oğlu 7.Dedem'in teyzeoğlunun oğlunun oğlu 8.Annem'in amcaoğlunun oğlu 9.Annem'in halaoğlunun oğlu 10.Babam'ın amcaoğlunun oğlu 11.Babam'ın halaoğlunun oğludaha yazılır herhalde ben 10'u geçtim o bana yeter
----------Eklendi @ 03:27:54 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ----------
12.Ben![]()

herşeyi düşünmüşün de ya arada akraba evliği yapanlar varsane 2 cevabı ya en az 10 cevap çıkarırım ben 1.Dayım'ın oğlu 2.Amcam'ın oğlu 3.Abim 4.Dedem'in amcaoğlunun oğlunun oğlu 5.Dedem'in dayıoğlunun oğlunun oğlu 6.Dedem'in teyzeoğlunun oğlunun oğlu 7.Dedem'in teyzeoğlunun oğlunun oğlu 8.Annem'in amcaoğlunun oğlu 9.Annem'in halaoğlunun oğlu 10.Babam'ın amcaoğlunun oğlu 11.Babam'ın halaoğlunun oğludaha yazılır herhalde ben 10'u geçtim o bana yeter
----------Eklendi @ 03:27:54 ---------- Yazıldı @ 03:26:23 ----------
12.Ben![]()

gözün aydın rahatladınmı barı![]()