Garip Batarya Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Garip Batarya Sesi
Arkadaşlar telefonu alalı 1.5 yıl oldu. Bataryadan arada cızz sesi geliyor. Sanki yağ kızarıyormuş gibi:) bataryalarda akabiliyor mu ? Bu ses beni şüphelendirmeye başladı. Temin şarja takarkende cızz etti. İlerde sorun olurmu ?

larten123

larten123

Üye
Eğer dediğin gibi oluyorsa bi baktır anlayan birine yeni batarya al:bilmm

seyfipasa

seyfipasa

Üye
bilen birine danıs dewam ederse degistir derim elinde gümlemesin allah korusun :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hopörlördenmi geliyor bataryadanmi dikkat ettinmi :hmmm
benimde pc den öyle cızırtılı ses geliyor ama kolonlardan geliyor senin sorununda aynı olabilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şarja takıncamı çıkarıyor sesi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arka kapağı çıkartıp dene. Eğer gerçekten bataryadan geliyorsa içinde sulanma gibi bir durum olmuş olabilir. Güneşte falan kalmışsa olabilir. Çok da tehlikeli bir durum, dikkat et. İmkanın varsa farklı batarya ile de deneyebilirsin ses geliyor mu diye.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
direk servise ver

Mert045

Mert045

Üye
Benimde geliyordu bataryadan aynı ses şarjtayken farkettim hemen çıkardım hala ötüyordu sonra kendi geçti.

emreli01

emreli01

Üye
Bataryadan ses daha neler görecem bakalım :hmmm

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Hayır o değilde sesin bataryadan geldiğine nasıl emin oldun :ehe
batarya birtek patlarken ses verir o da geçicidir :oke:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar kontrol ettim gerçekten bataryadan geliyor. Ama hoparlörlerden gelen cızırtı sesi gibi değil daha farklı. Telefonu bozma, patlama ihtimali varmı.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Erime, kısa devre veya patlama ihtimalleri olabilir. Söylediğim gibi farklı bir bataryayla dene veya imkanın varsa servise bi göster.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
farklı bir batarya alacağım ilgilenenlere çok :tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt