Hanidebenim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anlıyorum ama 750 metre mesaje var aramızda aynı hattan gelmiyormudur ki bilemiyorum.Sana gelen internetin bağlı olduğu santral o kadarını destekliyor demek ki, sana orada ki santralden internet vereceklerini sanmıyorum yani şansını dene istersen yine de.
Haklısınızalt yapı olduguna sukur edin bence. Kahramanmaraş Merkezde yasıyorum yapılan bınaların %80 ınınde alt yapı yok. dilekçe vermek sunu yapmak bunu yapmak hepsı hıkaye.
Bir çözüme kavuşur mu?Veri aldığınız santralın gücü ile alakalı bence durum
Adamlar bir alt katta olmasına rağmen benim katta altyapı olmadığını iddia ettiler.
Türk Telekom ile hiç uğraşmayın Turkcell Superonline'a geçin farkı anlarsınız.Ayrıca Arıza vs. Söz konusu bile değil.
+1toplu talep olması gereklı dıye bılıyorum
Turk telekom alt yapısı var burada. Superonline kullandım 2 yıl oda turk telekom alt yapısından geliyordu. Yanni hangi servis sağlayıcısını alırsam alayım aynı alt yapıdan gelecek. Şuanda TurkNet kullanıyorum 10 megabiti kesintisiz alıyorum buda iyi aslında turkcel de 6 megabit di akk dolunca 3 megabit oluyordu intenet yok gibiydiTürk Telekom ile hiç uğraşmayın Turkcell Superonline'a geçin farkı anlarsınız. Eskiden benim Turk Telekom da 10 Mbs'nin üstüne çıkmıyor du simdi 20'nin altına inmiyor. Ayrıca Arıza vs. Söz konusu bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?