Garantiyle ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
Garantiyle ilgili
Arkadaşlar CAsper marka cihazım var. ısınma sorunuyla ilgili servise verdim. Güzel temizlemişler geri verdiler ancak sıvı teması var bi daha kine ucretli değişim var dendi. Ve ben sıvı teması yok emınım dedim bana biz aracıyız su numaraya bildirin dediler. o numarayı aradığımda şuna basın buna basın diye oyalıyıp duruyor bağlanacaksın dediğindede 11. sıradasın felan dıyor. geçen haftada tuşlar gitti (servisten geldikten 3 gün sonra) şimdi,de 127 lira istiyorlar bu iş için ne yapabilirim veya para iadesi isteyebilirim.
Not: 127 lira dediklerinde yapın dedim :S

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşımda casper aldı rami bozuktu aldığı ilk günden beri mavi ekran hatası veriyordu garantiye gönderdi 50 tl para almışlar.

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında cihazdan aşırı derece memnunum alırken çoğu arkadaşım alma şöyle kötü böyle kötü dendi. ama beklemediğim kadar iyi çıktı. bilgisayarla ilgili en ufak şikayetim yok ancak sevisi çok kötü. İlk yolladığımda değiştirseler klavyeyi derim ki şoyle böyle ancak neden servisten geldikten 3 5 gün sonra tuşlar bozuluyor. madem sıvı teması var ve içerisini temizleyip yolladın bi dahaki sefere değiştiricen neden geldikten sonra bozuluyor. yazıklar olsun böyle servise. ama deşiştittireceğim bu dünyada yersin öteki tarafta görüşürüz.

messevim

messevim

Üye
casper almayacaktin arkadaş...

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Tüketici haklarına başvurmanda yarar var diye düşünüyorum eğer çok fazla sorun çıkarsa bu yolu kullan ve şikayetvar'a yazı yazmanı öneririm iletişime sen geçmeye çalışırken yetkililer seni arıyorlar ;) bu arada casper hp vs gibi markalardan bir daha kaçının ısınma sorununun nedeni fanlarının devirlerinin çok düşük ve bakır plaketlerinin son derece yetersiz ve kalitesiz ve tümleşik olmasından dolayı çok ısınma sorununla karşılaşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi

ısınma sorunu oluyor genel olarak ve garanti sorunu duyduğum ikinci kişisin.
Isınma konusuyla bi ara başım beladaydı. sevise yolladım bu şikayet dolayısıyla. aslında fanın tıklalı olduğunu biliyordum.Fandan en ufak hava gelmıyordu ve oyun oynayamıyordum. ilk defa yolladım tmızlediler geri geldi. sonra tuşlar gitti işte. 20 liraya 1500 rpm bi fan buldum. ısınma sorunum yoktu.

Tüketici haklarına başvurmanda yarar var diye düşünüyorum eğer çok fazla sorun çıkarsa bu yolu kullan ve şikayetvar'a yazı yazmanı öneririm iletişime sen geçmeye çalışırken yetkililer seni arıyorlar ;) bu arada casper hp vs gibi markalardan bir daha kaçının ısınma sorununun nedeni fanlarının devirlerinin çok düşük ve bakır plaketlerinin son derece yetersiz ve kalitesiz ve tümleşik olmasından dolayı çok ısınma sorununla karşılaşırsınız.

Yani başvurucamda yapın dedim ben. şuan yapılıyordur. nasıl edicez geçerli olurmuki.

Superfan

Superfan

Üye
Casper almak yazı tura atmaya benzer.İyi de çıkar kötü de çıkar.

Software95

coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi

Aynen öyle.Kimi bilgisayarına bakıyorsun taş gibi kimisi 1 Ay geçmeden tuşlar ve ısınma sorunları başlıyor..
işte benim ki o taş gibilerdendi ama. ısınma sorunu veya herhalgi bi başka sorunum yoktu. Ki oyun manyağıyımdır. ama nolduysa temızlık ıcın servise verdıktn sonra klavye gıttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt