Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
belge götürmeden yapılabiliyor.Aynı sorunlar bende de mevcut kasa olarak.benimde aynı sorunlar var var bende vericem ama telefon faturasını evde unutmusum suan izindeyim herhangi belge götürmeden işlem yapılıyomu bilen varmı _?
bence gönderin.Ekrana basınca gıcırdama kasa açıklığı herhalde
Video izlerken donma 5dk veya 10 dk sonra düzelme
On kameraya toz birikmesi çok değil 3-4 tane tüy var izole edilsin diyorum
Telefonu sallayınca ses gelmesi herkes de olan sorun ama yapılıyor ise yapılsın.
Sorunlar bunlar ne yapayım gondereyimmi göndermeyim
mi
eywallah kusura bakma aynı sorunlardan bende müzdaribim ondan servise vericem sende ver benımde bı kaç tozla başladı şimdi nerdeyse sensörün kamerası kapanacak sende ver ama kasa gıcırtısına sorun buluyorlarmı hiç duymadım ? senın duyumların varmı kasa konusunda
yok bende sadece ekrana hafif baskı uygulayınca gıcırtı yapıyor sanki ekranı tam oturtmamıslar gıbı bide benım ekranın sağıyla solu arasındakı yanı ekranın kasaya oturtuldugu noktalarda fark var birinde boşluk fazla bırınde daha az yani ses ve kamera tuslarının bulundugu kısım daha geniş ama şarj konusunda takarken yada cıkartırken herhangi bi ses yokTlefonumu şarja taktığımda şarj dolduğunda şarj aletini cihazın ucundan çıkarırken ses gıcırtısı oluşuyor kasada sizdede mevcut mu?
Bende de sadece kasa gıcırtısı sorunu var. Fakat kılıf kullanıyorum. Moshi'nin arka kapak şeklinde olan sert kılıflarından. O yüzden sorun olmuyor.
Bence ver servise. Ön kamerayı izole ettir, yazılımı baştan yüklet, o ses gelme olayınada yapılacak bir şey varsa yaparlar söylersin
Bence ver servise. Ön kamerayı izole ettir, yazılımı baştan yüklet, o ses gelme olayınada yapılacak bir şey varsa yaparlar söylersin
peki ön kamerana hiç toz girdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?