Garanti Süresinin Ne Kadar Kaldığını Nereden Öğrenebilirm

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Süresinin Ne Kadar Kaldığını Nereden Öğrenebilirm
Faturasını kaybettim garanti surusini nereden öğrenebilirim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
nokia suit de yazıyordu bağlanınca N8 de ama lumia ona bağlanmıyor bildiğim kadarı ile başka bir yolda ben bilmiyuorum

Lumia820

Lumia820

Üye
nsu dan görebilirsin

luckysleven

luckysleven

Üye
servisi ara yada internet sitesinden imei verince kalan süreyi söylerler :oke:

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
*#92702689# böyle öğrenebilir miyim yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!

ÖEY

ÖEY

Üye
O kod üretim tarihini gösteriyor benim bildiğim. Telefonu hangi ay aldığını hatırlamıyor musun? 2 yıl standart garanti süresi var zaten.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia destek hattını aradım fakat türkiyeye geliş tarihini söyleyebilidi fakat fatura tar,h,n, söyleyemedi. 7 kasım 2012 tarihi söyledi fakat üretim tarihi

acoustic

acoustic

Üye
Nokia destek hattını aradım fakat türkiyeye geliş tarihini söyleyebilidi fakat fatura tar,h,n, söyleyemedi. 7 kasım 2012 tarihi söyledi fakat üretim tarihi

en kotu ihtimalle bir yılı var demek oluyor

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
en doğresunu nereden öğrenebilirim?

ÖEY

ÖEY

Üye

Sen telefonu sıfır mı aldın yoksa ikinci el mi?

ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman aldığın yere gidip sormuş muydun? Belki dükkan sahibi biliyordur veya ona telefonu satan adamı tanıyordur. Arayıp sorar falan hani?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
O zaman aldığın yere gidip sormuş muydun? Belki dükkan sahibi biliyordur veya ona telefonu satan adamı tanıyordur. Arayıp sorar falan hani?

hayır,istanbuldan aldımm tanimiyorum.

ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman tek ve son çaren kvk veya teleservice gidip imei kodunla bu bilgiyi almayı deneyeceksin kardeşim. Başka yolu yok.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
O zaman tek ve son çaren kvk veya teleservice gidip imei kodunla bu bilgiyi almayı deneyeceksin kardeşim. Başka yolu yok.

teleserviceye email attım geri dönmedi ne yapmalıyım?

ÖEY

ÖEY

Üye
Ara bence veya bulunduğun yerdeki Ankara yanlış değilse, kesin vardır şubesi. Şubelerine gidip sor. KVK'ya da sorabilirsin.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Ara bence veya bulunduğun yerdeki Ankara yanlış değilse, kesin vardır şubesi. Şubelerine gidip sor. KVK'ya da sorabilirsin.

nokia careye sordum telefonun turkiyeye gelişini sorgulayabiliyorlarmış tek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia careye sordum telefonun turkiyeye gelişini sorgulayabiliyorlarmış tek.

telefonun hangi firma tarafindan ithal edildigini nokia'dan ogrenebilirsen o firmayi arayip imei ile garanti suresini ogrenebilirsin. Kvk,genpa,telpa,sts hepsini sirayla araman gerekir. Ya da internet sitelerinden sorgulama yapabilirsin.

Üst Alt