Garanti sorunu bir bakın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
Garanti sorunu bir bakın.
Arama Sonuclari :
ONARIM TAMAMLANMISTIR
Onemli not: Kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir
Is Emri No : N1002921
Model : IPHONE 3GS 16GB BLACK
IMEI / Seri No 01198****
Ariza Aciklamasi : DONMA VEYA RESETLEME ILE ILGILI ARIZALAR
CIHAZ ACILMIYOR
SES ARIZASI
KARSI TARAFA SES AZ GIDIYOR
KOZMETIK ARIZA
Aksesuarlar : SIM KART TUTUCU
SIM KART YOK
IPHONE 3G 16GB BLACK
Yapilan Islemler : Cihazınızda sıvı teması tespit edilmiştir.
Cihazinizin fiziksel hasar gördügü tespit edilmistir
Şikayetinizin giderilmesi için cihazınızın değişmesi
gerekmektedir. Değişim bedeli KDV dahil 650 TL dir.
Fiyatın kabul edilmesi durumunda lütfen onay bilgisi
ile birlikte cihazınızı servisimize gönderiniz.
Tamirsiz iade.
Kayit Tarihi : 24-09-2010
Kapanis Tarihi : 25-09-2010



Merhaba arkadaşlar gecen günlerde telefonumu servise verdim telefon acılmıyordu simsiyah kaldı ve ben hic bi mudahale de bulunmadan kendi kendine bianda bu hale geldi telefon ios 4.0.1 yuklu idi.
servise verdigimde bana geri olarak dönen cevap bu olmuştur.yukarda servis sonucunu yazdım sizlere lakin telefonumda hic bir sekilde sıvı teması yoktur olmamıştır ve benden 650 tl gibi bir cihaz değişim bedeli talep ediyorlar. Telefonun garantisi daha 1 yılı bile doldurmadı ama benden cihazın değiştirilmesi icin 650 tl talep ediyorlar. düşünün yani servis teleservice 'dir. yani ben bu konuda takıldım bana fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: creekin


Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
yapacağın şey basit yerinde olsam giderim orayı YIKARIM
 
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
o en son basvuralacak yontem ama hakkımı daha hukuki yollardan arıyacagım mesela telefonumu apple merkez servise usenmeden gonderecegim. ya alalı bir yıl bi olmadı ve bana sıvı teması var diyor boyle birsey asla yok ve ayrıca telefon arkasından şarj soketi yerinden catlama yaptı kendi kendine bu sorunlar internette arastırırsanız bir cok kisini basına gelmıs telefon dfu loop da kalmıs adam benden para talep ediyor ya..
 
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ya yapmaya çalıştıkları şeyler basit bunu bir türlü anlamıyosunuz siz arkadaşlar garanti diye birşey yok adı var sadece adı garanti ama oyle birşey yok yalan yalnış şeyler yazıp senden para almak amaçları boyle bir durum gelsin başıma 1 tl bile vermem gotururum guzel guzel konusrum yok anlmıyolarmı kendileri bilir o zaman kötü şeyler yaparım
 
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
ya sıvı teması bile olsa aynı sekilde laptopıma da oldu arkadaslar klavyesine kola doktum adamlar ta koreden klavye getirtip taktılar ve 5 kurusta talep etmediler.. bu nedir ? 650 lira ona vercegime kardesim hostes veririm parasını gider 200 dolara iphone 4 getitririm yurtdısından..
 
serhad-gla

serhad-gla

Üye
kardesim mademki zor kullanmak istemiyorsun al eline telefonu garanti belgesini git polise boyle boyle. burda oyle bir vakaa olsa varya fransiz devleti yikar o goturdugun sirketi
 
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
ya kardes burdaki polisler hic bi sekilde yardımcı olmaz benim işim degil git tuketici mahmekesine basvur der baska bisey demez.
 
atakax

atakax

Üye
ya kardes burdaki polisler hic bi sekilde yardımcı olmaz benim işim degil git tuketici mahmekesine basvur der baska bisey demez.

onlada uğrasırsın daha cok masraf çıkarırlar sonucundada sıvı teması yapılmıs derler boşuna vaktini harcarsın ben hayatımda hiç bir telefonumu garantiye vermedim git iyi bir telefoncuya anlat sorununu yapsın 50 60 tl ver en fazla (ekran değişcekse 130 gecen değiştirdim o pahalı biraz ama ) hiç strese değmez servisten daha güzel yapıyorlar hemde 1 saate alıyorsun serviste 20 iş günü ben beklemem okadar hayatta
 
serhad-gla

serhad-gla

Üye
haklisin bencede
 
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
ya bakacam oyle yaparım en son ama rezil ederim o servisi de adi serefsizler sanane lan sanki parasını cebinden mi cıkarıp veriyorsun ya o degil 3 yıllk teknik lise mezunu adamları koyuyorlar oraya ondan sonra onlar ne yazarsa o oluyor.. sokakta ki telefoncular bile daha iyi onlardan ya.. bos adamın tekiyim ugrasırım gonderirim apple merkez servise karsı odemeli 5 kurus bile odemem kargoya onlar karsılıyor baksınlar.
 
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar telefonumu servise verdim servis benden para talep etti sıvı teması dedi ama. kabul etmedim telefonu eve getirip snowbreeze 2.0.2 den 4.1 custom yaptım ardından telefon dfu loopta oldugu icin snowbreeze in son versiyonu artı+libusb ile restore etmeyi basardım, kurnaz teleservice firması telefonu acmamıs bile direk sıvı teması demiş bndn para talep etmiş gördüğünüz gibi servislere bir gram guvenilmiyecegi ortada. resmen insanları kandırıyorlar. telefonumu evde kendim yaptım ve yarın servise gidip aynı parayı ben onlardan talep etcem acaba ne olcak..
 

creekin

Üye
Arkadaşlar bu tarihteki konuyu gündeme getirdiğim için sizden özür dilerim en başta.

Arkadaşlar size hak veriyorum. Teleservice firmasında şeref denen bir şey yoktur. şer...sizdir. Ben batarya zayıf uyarısı vermiyor diye cihazımı verdim. Adamlar parça değiştirdiler. Enerji kalibrasyonları yapıldı ve testlere kaldı. üstelik 4 defa testlerden geçemeyince suçu bana attılar cihazınızda fiziksel hasar tespit edildi diye. Uğraşıyorum şuandaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt