Garanti servisine giden bir telefonun açıldığı belli olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Garanti servisine giden bir telefonun açıldığı belli olur mu?
Evet arkadaşlar garanti servisinde tamir görüp gelen bir telefon vida veya başka bir yerden açıldığı belli olur mu? yoksa orijinallik bozulmaz mı?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia E7-00'ımı geçen hafta cuma 3'ncü kez servisten aldım bariz klavye arkasındaki vidalarda aşınma var belli oluyor :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Mecburen açmaları gerekir kardeşim.Kaptan'da söylemiş zaten sağolsun.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Evet belli ediyor zaten kendisini :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
s3 ü garantiye vereceğim o yüzden sordum çok ufak bir problemden dolayı.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İnşallah bi problem olmaz kardeş.

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Garantiye verince biraz uzun sürüyor özel servislere göre ama garantiye verince de kullanıcı haklarından sıkıntısız faydalanabiliyorsun ;) Küçük büyük fark etmez ver gitsin bence.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
inşallah daha 1 hafta olmadı alalı. hoparlör cızırtılı ses veriyor. çarşamba aldım cuma böyle oldu daha hevesimi alamadan gidecek artık.
tek korkum daha telefon pırıl pırıl servisden gelince metal çerçevede arka kapakta çizikler görmekten korkuyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok kötü olur be

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir ihtimalde var degilmi

aleranol

aleranol

Üye
Yaparlarsa oyle tekrar ver birde sov bu nasıl hizmet diye yaparlar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim gerekirse öyle yapacaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şansına kalmış. Teknik elemanın özeni ve itinasına kalmış desek daha iyi.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Sen bilirsin fakat ben teleservice verdim aldigimin ilk haftasi telefonu sol cami catlatip geri yolladilar.

komando04

komando04

Üye
olur ama telefona nasıl davrandıklarına bağlı tabi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben Kayseri Nokia Care servisine 3 kez verdim E7-00'ımı

1. Sorunu ekran (dokunmatiğinde) temassızlık vardı; ekran değişti tertemiz olmuş adeta sıfır cihaz gibi aldım + özel de paketlemişler :sirit:

2.sorun donma oluyordu, aynı şekilde yazılım güncelleyip hatasız kusursuz geri aldım :tebessüm:

3. Sorunum ise şarj soketi temassızlık yapıyor Şarj olmuyor OTG kablosunu okumuyordu soket değişti+klavye altında boşluk tuşu altındaki kısımlarda dokunmatiğin arkasında kalan vidalardan kaynaklanan çizikleri de gidermeye çalışmışlar çok memnunum yani Nokia Care servisinden :) :tebessüm:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt