Öneri Garanti hakkında...

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
Garanti hakkında...
Merhaba,ablam için telefon alıcaz ithalatçı garantili olanlarda hangi firmalara güvenebiliriz,Delta var hepsiburada.com medcell miş galiba yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar tşkler şimdiden.

Delta diğer ithalatçı firmalara nazaran daha iyi gibi. Açıkçası ben de bilenlerin yorumlarını bekliyorum. Özellikle de Delta hakkında.

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
Ben de almadan önce en güncel bilgiler için kullanıcıların yorumlarını almak istedim, alacağım bir üründe yorumlara bakmadan almıyorum da bakalım delta için ne diyecekler ve hepsiburada'dan alanlar varsa onlarda bilgi verirlerse seviniriz.

Biraz önce şikayet var.com a baktım. Delta hakkında pek iç açıcı şeyler söylemiyorlar.

caps6

Üye
delta ve diğer paralel ithalatçı servislerde şikayetler çok 3-4 ay önce bu yüzden g2 almaktan vazgeçtim.İthalatçı garantili telefon alacaksan içlerin en az sorunu olanı seç.Mesala g2 birçok sorun vardı servis nedeniyle tercih etmedim.
yorumlar bana güven vermedi.Sadece delta değil diğerlerine de baktım.Anladığım kadarıyla servisteki tamir yapanlar da amatör.Telefonun servisten geldikten sonra çizilmiş olarak gelmesi ve parçaların tam kapatılmadığını felan yazmışlar.

intel iletişim garantili g2'im var, gecenlerde telefonum brick olmuştu gönderdim, 6 gün sonra gönderdiler telefonumu

telefonumun garantisi delta servisliydi.İki kere işim düştü.Birinde yazılım güncellerken telefon kapandı açılmadı.Onu 4 gün içinde sorunsuzca düzelttiler.2. de ahizede sorun oldu parça değiştiler.Tamir ettiler ama 15 gün beklettiler. Telefonun kasa oynuyordu tam kapatamamışlar ve arka kapağı hafif çizmişler.Tekrar uğraşmamak için telefoncunun birine düzgünce kapattırdım.
Basit hatlarda sorun yok yapıyorlar ama ciddi sorunlarda distribitör garanti gibi hizmet beklemeyin.Onlar kadar uzman değiller ve tamiri geç yaparlar.Kullanıcı hatası da diyebilirler.

caps6

Üye
kasa arasında boşluk kalacak kadar mı kapatamamışlar? ilk sorun için herhalde telefon soft brick olmuştur.Ondan çabuk yapmışlardır.

kasa arasında boşluk kalacak kadar mı kapatamamışlar? ilk sorun için herhalde telefon soft brick olmuştur.Ondan çabuk yapmışlardır.
çok da boşluk yoktu da takarken yanlış takılmış.Telefoncunun dediğine göre nasıl olduğunu da gösterdi.İlk önce arka tarafı bastırıp vidalaması gerekiyormuş.Servis bastırmadan vidalamış o yüzden tam oturmamış.Zaten telefoncu 2 dk da düzeltti.Artık servistekilerin tecrübesizliğimi yoksa aceleylemi yaptılar.İlk sorunda dediğiniz gibi onu kendimde yapabilirdim.O zamanlar android le pek bilgim yoktu.

Z.G

Üye
    Konu Sahibi
ithalat ile distribütör arasında 500/500+ gibi rakamlar var,başka bir forum sitesinde okudum deltayı baya kötülemişler,dist. lerin teknik servisleri nasıl hizmet veriyordur oda meçhul benim 1 kez işim düşmüştü o da telpaydı sorun yaşamamıştım,alışveriş sitelerinde ithalatçı garantili çok alan olduğunu görünce insanın aklı kaymıyor değil,iş telefonu almak değil aldıktan sonra yaşanacaklar :S