susam_sokağı42
Üye
sitede olan 860*720 prog indirip direk yükledim yani başka ayar gerekiyor mu tekrr başlatma yapıyorum yine olmuyorBluestacksın ekran çözünürlügünü ayarladınmı ?
Aynen türkçeside çözümü bulamadım Orjinal ingilizcede aynı ayarları yaptım dolmadan saldırma gibi bi problem kalmadı
Xp'de çalışmıyormuş program. Ne yazık ki şuanlık çözüm yok...Anladığım kadarıyla net framework 4.5 istiyor ama xp ile uyumlu değil bunun başka çözüm yolu var mıdır bilen var mı ?
Hocam bendede klan askeri isteme sorunu var o genel bir sorun ama diğer dediklerini ben hiç yaşamadım 5. Günüm galiba botu kullanalı ama problem çıkarmadı. Dediğin problemlerle ilgili hiç fikrim yok ben aynı paylaştığım fotoğraflardaki gibi kullanıyorum gece gündüz açık vallaklan kaleniz boş olursa her halükarda asker isteği atıyor bot.tek çözüm kaleyi boş bırakmayın.
yunus bnm bot sapıttı heralde.kamp dolu olduğu halde 0/200 olarak görüyor ve aramaya geçmiyo.büyük bi stabilite sorunu var ama nerden kaynaklanıyor çözemedim.bazen ölü köy aratmama rağmen diri köylere dalıyor.tabi herzaman yapmıyor ama can sıkıcı bi durum tabi
bendede aynı ayarlar seçili ama sapıtıyo galiba arada.broken şuan daha cazip geliyor bana.broken bozulursa cgb den devam ederiz stepne misaliHocam bendede klan askeri isteme sorunu var o genel bir sorun ama diğer dediklerini ben hiç yaşamadım 5. Günüm galiba botu kullanalı ama problem çıkarmadı. Dediğin problemlerle ilgili hiç fikrim yok ben aynı paylaştığım fotoğraflardaki gibi kullanıyorum gece gündüz açık valla
En iyisi hocam kime hangisi kolay geliyosa onu kullanmalıbendede aynı ayarlar seçili ama sapıtıyo galiba arada.broken şuan daha cazip geliyor bana.broken bozulursa cgb den devam ederiz stepne misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?