Polymath Üye bende daha görünmedi telefonum 603 yakın zamanda gelir sanırım. NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: bence yüklemeyin kamera çok kötü oldu, benden söylemesi.. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi kötü oldu mesela ?
bende daha görünmedi telefonum 603 yakın zamanda gelir sanırım. NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: bence yüklemeyin kamera çok kötü oldu, benden söylemesi.. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi kötü oldu mesela ?
asigsasi Üye http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-toplu-resim-gonderme-769569.html#post5863534 - - - Eklendi - - - güncelleme gelmeyenler buradan yükleyebilir ben yükledim eskisinden daha iyi oldu
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-toplu-resim-gonderme-769569.html#post5863534 - - - Eklendi - - - güncelleme gelmeyenler buradan yükleyebilir ben yükledim eskisinden daha iyi oldu
haqanguven Üye galeride çoklu göndermenin gelmesi güzel olmuş... Bide yenimi eskimi bilmiyorum ama kamerada elinizi yukarı aşağı yapınca yakınlaşıp uzaklaşıyor.
galeride çoklu göndermenin gelmesi güzel olmuş... Bide yenimi eskimi bilmiyorum ama kamerada elinizi yukarı aşağı yapınca yakınlaşıp uzaklaşıyor.
asigsasi Üye haqanguven' Alıntı: galeride çoklu göndermenin gelmesi güzel olmuş... Bide yenimi eskimi bilmiyorum ama kamerada elinizi yukarı aşağı yapınca yakınlaşıp uzaklaşıyor. Genişletmek için tıkla ... o vardı
haqanguven' Alıntı: galeride çoklu göndermenin gelmesi güzel olmuş... Bide yenimi eskimi bilmiyorum ama kamerada elinizi yukarı aşağı yapınca yakınlaşıp uzaklaşıyor. Genişletmek için tıkla ... o vardı
anilakbay Üye Sonunda! Çok gereken bir özellikti. Galeride de bir kısım hızlanma olmuş sanki. Sanırım her ay güncelleme yayınlıyorlar artık..
Sonunda! Çok gereken bir özellikti. Galeride de bir kısım hızlanma olmuş sanki. Sanırım her ay güncelleme yayınlıyorlar artık..
haqanguven Üye asigsasi' Alıntı: o vardı Genişletmek için tıkla ... flaşh atmaktan telefonda ne var ne yok haberim yok
asigsasi' Alıntı: o vardı Genişletmek için tıkla ... flaşh atmaktan telefonda ne var ne yok haberim yok
NokiaAltıYüzÜç Üye Polymath' Alıntı: bende daha görünmedi telefonum 603 yakın zamanda gelir sanırım. Ne gibi kötü oldu mesela ? Genişletmek için tıkla ... açıkçası zoom yapınca önceki görüntü daha netti gözle görülür şekilde, önceki ve sonraki yaptım gerçekten beğenmedim siz bilirsiniz..
Polymath' Alıntı: bende daha görünmedi telefonum 603 yakın zamanda gelir sanırım. Ne gibi kötü oldu mesela ? Genişletmek için tıkla ... açıkçası zoom yapınca önceki görüntü daha netti gözle görülür şekilde, önceki ve sonraki yaptım gerçekten beğenmedim siz bilirsiniz..
MaxipmaN Üye NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: açıkçası zoom yapınca önceki görüntü daha netti gözle görülür şekilde, önceki ve sonraki yaptım gerçekten beğenmedim siz bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... illa patlak verdirecek bi yerden
NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: açıkçası zoom yapınca önceki görüntü daha netti gözle görülür şekilde, önceki ve sonraki yaptım gerçekten beğenmedim siz bilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... illa patlak verdirecek bi yerden
MaxipmaN Üye silivriserdar' Alıntı: Nokia c6 01 belle telefon ajanda güncellemesi geldi. Başka güncelleme yok. Genişletmek için tıkla ... o yeni değil ki bi daha mı geldi?
silivriserdar' Alıntı: Nokia c6 01 belle telefon ajanda güncellemesi geldi. Başka güncelleme yok. Genişletmek için tıkla ... o yeni değil ki bi daha mı geldi?
asigsasi Üye _JacKoLovsKi_' Alıntı: hocam 701 fp2 hala gözükmüyor nedeni ne olabilir acaba ? Genişletmek için tıkla ... konuda 3 yerde link var iyi bak istersen buradaki linkten indirip yükleyebilirsin
_JacKoLovsKi_' Alıntı: hocam 701 fp2 hala gözükmüyor nedeni ne olabilir acaba ? Genişletmek için tıkla ... konuda 3 yerde link var iyi bak istersen buradaki linkten indirip yükleyebilirsin
MaxipmaN Üye kraliletisim' Alıntı: nokia 701 zoomda görüntü kalitesi düşmüş bana göre Bunu düzeltmenin bi yolu varmı. Genişletmek için tıkla ... flash atıp güncellemeyi yüklemezsin
kraliletisim' Alıntı: nokia 701 zoomda görüntü kalitesi düşmüş bana göre Bunu düzeltmenin bi yolu varmı. Genişletmek için tıkla ... flash atıp güncellemeyi yüklemezsin
blackcemre Üye MaxipmaN' Alıntı: flash atıp güncellemeyi yüklemezsin Genişletmek için tıkla ... Flash at telefonuna bu güncelleştirme gider.
MaxipmaN' Alıntı: flash atıp güncellemeyi yüklemezsin Genişletmek için tıkla ... Flash at telefonuna bu güncelleştirme gider.