anemik
Üye
at çöpe gitsin öyle telefon olmaz@Nextman Setup Connection da kaldı odin programı. telefonu gördü ama kaldı öyle.
Nasıl bağlantıyı koparıp tekrar deniycem bn? kabloyu söksem telefon gider demiştiniz. ne yapmalıyım ? telefonu gördü ama yüklemiyor. sökemiyorumda telefonu korkudna ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
foto bu. FAİL den sıkıldım vallaha ya. 4 tür deniyorum.ayrıca telefon modeli i9500 yazıyor ama Ana bantta L720 diyor. pili çıkarıncada telefonun arkasında L720 yazıyor yani i9505 in kodu var .anlamadım gitti.
orjinal rom flaşlaöyle yaptım o gitti kafamdan. bu sefer root lu slim kat rom lu nexus 4 var kafamda. onu düzeltemiyorum. Unroot yapıp eski hale çeviremedim.
evetoldu be ohh sonunda. kurtuldum. 4.4.4 güncellemeside gelmiş telefona. internetten bi custom rom buldum kurdum.
4.4.3 ve 4.4.4 kendi otomatik indirdi sistem güncelleştirmeden. orjinal oldu dimi telefon şimdi ? root gitti ?
Hayır orjinal 4.4.2 tr rom siz ne için yükleme yapıyorsunuzstock rom mu peki root degil degilmi
Sorudan soruya atlıyorsınuz takip zor oluyor4.2.2 yükle tr önce cihazı aç rootla sonra efs yedekleme yap forumda anlatımı var sorun olmazsa 4.4.2 ye geçebilirsin ama bence geçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?