eskbxl
Üye
Sorunu çözdünmü arkadaşım ?@Nextman Hocam benim S4 İran alındığı için hala güncelleme gelmedi bende beklemek istemiyorum, sayenizde cesaretimi topladım ve hayatımda ilk defa böyle bir şey deneyeceğim. Son olarak yükleyeceğimiz 4.4.2 sürümünü link olarak verebilirmisin ve ben 4.3 den direk geçiş yapacağım bir sorun yaşamam dimi? Cihazda root yok kendi orjinal romu yüklü. şimdiden teşekkürler.
Çözdüm hocam sağolun. 4.3 Afganistan vardı wipe yapmadan 4.3 tr flaşladım ülke kodu değişmedi yetmedi yine wipe yapmadan 4.4.2 tr stok flaşladım öyle kaldı :-D sonra bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 4.4.2 de wipe yapıp tekrar flaşlafım ülke bir türlü tr olmadı ama mühim değil sayenizde odinle flaşlamayı öğrendim yeni yazılım çıktığı zaman indirir odinle basarım cihazaSorunu çözdünmü arkadaşım ?
ben yardimci olayim isterseniz?Slm hocam bende s4 4.4.2 yüklü ama indirip bu rom tekrardan yüklerken sıkıntı olurmu acaba kit kat yüklemek isterim ne yapmam gerek acaba
Hayır yüklü zaten ama baştan kurmak isterim 4.4 2 yüklü suanben yardimci olayim isterseniz?
videoda yüklenen 4.2.2 xxubmg9 sürümünj mü yüklemek istiyorsunuz?
Niye baştan kurmak istiyorsunuz?Hayır yüklü zaten ama baştan kurmak isterim 4.4 2 yüklü suan
Çünkü arkadaş tan aldım yazılım bozuk gibi geldi o yüzden ve root atmış ondan sonradan kaldırmış ama faydasız ne yapmam gerekiyor bunun icinNiye baştan kurmak istiyorsunuz?
sayaç 1 olmuştur ozaman. yani garanti dışı. wipe yaptıktan sonra kitkat türkiye sürümünü tekrar kurarsaniz sorun düzelirÇünkü arkadaş tan aldım yazılım bozuk gibi geldi o yüzden ve root atmış ondan sonradan kaldırmış ama faydasız ne yapmam gerekiyor bunun icin
Çünkü arkadaş tan aldım yazılım bozuk gibi geldi o yüzden ve root atmış ondan sonradan kaldırmış ama faydasız ne yapmam gerekiyor bunun icin
Wipe nasıl yapmam gerek anlatabilirsen sırası ile sevinebbilirim Wipe yapınca garanti geri dönemisayaç 1 olmuştur ozaman. yani garanti dışı. wipe yaptıktan sonra kitkat türkiye sürümünü tekrar kurarsaniz sorun düzelir
Wipe nasıl yapmam gerek anlatabilirsen sırası ile sevinebbilirim Wipe yapınca garanti geri dönemi
Baktım knox warranty woid 1 sayaç nasıl sifirlayabilirimHayır dönmez. ilk önce garanti gitmişmi ona bakalım istersen. download moda gir (ses kisma+power+home button) daha sonra karşına çıkan ekrandan volume up de WARRANTY VOID: 0 ise sorun yok 1 ise knox sayaç aktif demektir.
Dur bakıp haber wereyim simdi
Knox sayacı 1 mis nasıl sifirlayabilirimHayır dönmez. ilk önce garanti gitmişmi ona bakalım istersen. download moda gir (ses kisma+power+home button) daha sonra karşına çıkan ekrandan volume up de WARRANTY VOID: 0 ise sorun yok 1 ise knox sayaç aktif demektir.
sıfırlayamazsın. imkansız. benimde 1, custom romlarla takılıyorum.Dur bakıp haber wereyim simdiBaktım knox warranty woid 1 sayaç nasıl sifirlayabilirim
Knox sayacı 1 mis nasıl sifirlayabilirim
Peki 4.4.2 yukleyebilirmiyim tekrar baştan olurmusıfırlayamazsın. imkansız. benimde 1, custom romlarla takılıyorum.
evet 4.4.2 yükleyebilirsin. ama sayaç hep aynı kalır sıfırlayamazsın hiçbir şekildePeki 4.4.2 yukleyebilirmiyim tekrar baştan olurmu
rica ederimTamm tsk ederim napalım artık böyle dewam edeceğiz tsk ederim her şey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?