Galaxy Y S5360 Rom Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetemha

ahmetemha

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Y S5360 Rom Önerisi
s5360 için stabil Türkçe dil seçeneği olan ve en
önemlisi imei kaybetmeyen rom önerebilir
misiniz?

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Bana da lazım.
Detaylı bir şekilde anlatan olursa süper olur.
Takipteyim :)

• Beğen
Tepkiler: Emip
Emip

Emip

Üye
Ben Size Yardımcı olmaya çalışayım @ahmetemha @fthmnts

Açıckası O telefon İçin Room Önermem Eski Telefonum du benim 5360 ama illa değişiklik İstiyorsanız Launcherlere bakabilirsiniz Eğer Tavsiye Et Derseniz Edebilirim ^^

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
.
Ben Size Yardımcı olmaya çalışayım @ahmetemha @fthmnts

Açıckası O telefon İçin Room Önermem Eski Telefonum du benim 5360 ama illa değişiklik İstiyorsanız Launcherlere bakabilirsiniz Eğer Tavsiye Et Derseniz Edebilirim ^^

Kardeş mutlaka stock roma dönmem lâzım.
detaylı ve anlaşılır bir şekilde anlatsan inan sana çok dua ederim.
İki gündür aramadığım yer kalmadı.
Burda da sağolsun bazı arkadaşlar link falan verdi âmâ kafam basmıyor.
Son umudum sensin..

Not: telefonun ilk orjinal romudur.
Şimdiye kadar hiç rom atmadım.

Bazı sistem uygulamalarını sildiğim için orjinale dönüp servise yollamam lazım

• Beğen
Emip

Emip

Üye
@fthmnts bak kardeşim O telefon İçin Rom iyi değil ama mesala Google Play 'de Launcherler var mesala Ics launcher olsun s4 launcher olsun büssürü launcher var ama sen öner dersen önereceklerim var elbet

fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
@fthmnts bak kardeşim O telefon İçin Rom iyi değil ama mesala Google Play 'de Launcherler var mesala Ics launcher olsun s4 launcher olsun büssürü launcher var ama sen öner dersen önereceklerim var elbet

Kardeş şimdi telefonu böyle gönderirsem garanti dışına girer

bi yardım ette orjinal romu kuralım :(

• Beğen
Emip

Emip

Üye
sen onumu diyorsun tamam :)

• Beğen
Tepkiler: fthmnts
fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Evet biraz açıklayıcı olursa süper olur

• Beğen
Emip

Emip

Üye
Ozelden Link Atıcam Reklam olmasın diye

• Beğen
Tepkiler: fthmnts
ahmetemha

ahmetemha

Üye
    Konu Sahibi
garanti disina cikmaz ben rom yukledim imei gitti diye yolladim yaptilar 5kr para da vermedimbu arada s5360 icin en guncel cyanogenmod hangisi internette aradim fakat bulamadim

Aslanfx

Aslanfx

Üye
Telefoncuya götür onlar sana eski roomuna atarlar

ahmetemha

ahmetemha

Üye
    Konu Sahibi
.

Kardeş mutlaka stock roma dönmem lâzım.
detaylı ve anlaşılır bir şekilde anlatsan inan sana çok dua ederim.
İki gündür aramadığım yer kalmadı.
Burda da sağolsun bazı arkadaşlar link falan verdi âmâ kafam basmıyor.
Son umudum sensin..

Not: telefonun ilk orjinal romudur.
Şimdiye kadar hiç rom atmadım.

Bazı sistem uygulamalarını sildiğim için orjinale dönüp servise yollamam lazım
o kadar dikkat etmiyorlar sen yolla gitsin ben 4 kez yolladim hepsinde ya rom yukluydu ya da rom yuklemeye calisirken bozmustum hic birinde de para vermedim

redfoxqq

redfoxqq

Üye
garanti disina cikmaz ben rom yukledim imei gitti diye yolladim yaptilar 5kr para da vermedimbu arada s5360 icin en guncel cyanogenmod hangisi internette aradim fakat bulamadim
Galaxy Y icin adam akıllı cm yok :D stabil olanı yok yani. Mutlaka bişesi eksik oluyo. Kullanırken sinir ediyo sonra yine stockrom a dönmek zorunda kalıyorsun.

Aslanfx

Aslanfx

Üye
Aynn oyle yap zaten garanti disina cikmasi icin telefonun icini acman lazim

• Beğen
Tepkiler: ahmetemha
ahmetemha

ahmetemha

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Y icin adam akıllı cm yok :D stabil olanı yok yani. Mutlaka bişesi eksik oluyo. Kullanırken sinir ediyo sonra yine stockrom a dönmek zorunda kalıyorsun.
peki rom yuklemeden telefonu tamamen kisisellestirebildigimiz uygulama vs yok mu? tesekkur ederim

redfoxqq

redfoxqq

Üye
peki rom yuklemeden telefonu tamamen kisisellestirebildigimiz uygulama vs yok mu? tesekkur ederim
Hmm . Rom yuklemeden yazı stilini, status barı , uygulama menusunu kisisellestirebiliyorsun. Herkesin bildigi seyler.ama custom Romlar farklı uygulama kombinasyonlarının ve bazı sistem modifiyelerinin yapılıp biraraya getirilmesiyle oluştuğu için o kadar derine inemezsin .

ahmetemha

ahmetemha

Üye
    Konu Sahibi
Hmm . Rom yuklemeden yazı stilini, status barı , uygulama menusunu kisisellestirebiliyorsun. Herkesin bildigi seyler.ama custom Romlar farklı uygulama kombinasyonlarının ve bazı sistem modifiyelerinin yapılıp biraraya getirilmesiyle oluştuğu için o kadar derine inemezsin .
o kadar degilde status bari nasil degistirebilirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt