Ben Size Yardımcı olmaya çalışayım @ahmetemha @fthmnts
Açıckası O telefon İçin Room Önermem Eski Telefonum du benim 5360 ama illa değişiklik İstiyorsanız Launcherlere bakabilirsiniz Eğer Tavsiye Et Derseniz Edebilirim ^^
@fthmnts bak kardeşim O telefon İçin Rom iyi değil ama mesala Google Play 'de Launcherler var mesala Ics launcher olsun s4 launcher olsun büssürü launcher var ama sen öner dersen önereceklerim var elbet

o kadar dikkat etmiyorlar sen yolla gitsin ben 4 kez yolladim hepsinde ya rom yukluydu ya da rom yuklemeye calisirken bozmustum hic birinde de para vermedim.
Kardeş mutlaka stock roma dönmem lâzım.
detaylı ve anlaşılır bir şekilde anlatsan inan sana çok dua ederim.
İki gündür aramadığım yer kalmadı.
Burda da sağolsun bazı arkadaşlar link falan verdi âmâ kafam basmıyor.
Son umudum sensin..
Not: telefonun ilk orjinal romudur.
Şimdiye kadar hiç rom atmadım.
Bazı sistem uygulamalarını sildiğim için orjinale dönüp servise yollamam lazım
Galaxy Y icin adam akıllı cm yokgaranti disina cikmaz ben rom yukledim imei gitti diye yolladim yaptilar 5kr para da vermedimbu arada s5360 icin en guncel cyanogenmod hangisi internette aradim fakat bulamadim
stabil olanı yok yani. Mutlaka bişesi eksik oluyo. Kullanırken sinir ediyo sonra yine stockrom a dönmek zorunda kalıyorsun.peki rom yuklemeden telefonu tamamen kisisellestirebildigimiz uygulama vs yok mu? tesekkur ederimGalaxy Y icin adam akıllı cm yokstabil olanı yok yani. Mutlaka bişesi eksik oluyo. Kullanırken sinir ediyo sonra yine stockrom a dönmek zorunda kalıyorsun.
Hmm . Rom yuklemeden yazı stilini, status barı , uygulama menusunu kisisellestirebiliyorsun. Herkesin bildigi seyler.ama custom Romlar farklı uygulama kombinasyonlarının ve bazı sistem modifiyelerinin yapılıp biraraya getirilmesiyle oluştuğu için o kadar derine inemezsin .peki rom yuklemeden telefonu tamamen kisisellestirebildigimiz uygulama vs yok mu? tesekkur ederim
o kadar degilde status bari nasil degistirebilirimHmm . Rom yuklemeden yazı stilini, status barı , uygulama menusunu kisisellestirebiliyorsun. Herkesin bildigi seyler.ama custom Romlar farklı uygulama kombinasyonlarının ve bazı sistem modifiyelerinin yapılıp biraraya getirilmesiyle oluştuğu için o kadar derine inemezsin .
Google Playde ara Status bar diye. Bulamazsan sana program linki atayımo kadar degilde status bari nasil degistirebilirim
linki atarsan cok mutlu olurumGoogle Playde ara Status bar diye. Bulamazsan sana program linki atayım
Bu programı dene. Yalnız root gerektiriyoms galibalinki atarsan cok mutlu olurum