Galaxy Wonder'ın şarjı tutmuyor servisi sağlam raporu veriyor yardımcı olabilecek birisi varmıi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sado_152_

sado_152_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder'ın şarjı tutmuyor servisi sağlam raporu veriyor yardımcı olabilecek birisi varmıi ?
S.a Arkadaşlar size bir sorum olacak ben geçen yılın kasım ayında galaxy wonder aldım fakat 1 hafta sonra şarjının fazla dayanmadığını farkettim geri verme hakkım geçtiği için geri veremedim ama servise gönderdim 1 haftalık telefonu servisten bataryanın şarj akımları normal diye rapor verildi ama ben gece %100 şarjı doldurduktan sonra şarj aletinden çıkartıyorum tüm uygulamaları sonlandırıyorum herşeyi kapatıp yatıyorum (wifi,bluetoot,gps ne varsa artık) Sabah kalktığımda şarjın %55lere düştüğünü görüyorum başka batarya kullandım aynı benim bataryayı başkasına verdim çok iyi gidiyo diyor başka wonder kullanıcılarıyla görüştüm herkezin şarjı normal gidiyor ama benimki gündüz sadece şarjı nekadar gitmiş diye bakıyorum arada 4-5 saat sonra şarj tamamen bitiyor telefonu 2 kez servise gönderdim telefonda sorun bulunamadı raporu verildi ve yine aynı sorunla gönderdim telefonunda değiştirilmesini talep ettim ettim ama yine sağlam raporu verildi ama ortada sorun var sizce tüketici haklarına gitsem ki gidicem bu hafta bu raporlarla kazanma şansım nekadar tüketici haklarıda sağlam dermi yoksa onlarda sorunu farkedebilirlermi ya telefon elimde patlıyacak olaya bak :(

TheCower

TheCower

Üye
telefonda sorun vardır. başka rom yükle

sado_152_

sado_152_

Üye
    Konu Sahibi
güzel diyosunda ben rom yüklemeyi bilmiyorumki yani yeni android kullanıcısıyım pekj kurcalama vaktim bile olmadı zaten telefonu servise veriyorum 15 gün yok telefonu aldım alalı bende 15 gün zor durdu :) zaten benim arkadaşlarımın telefonlarıda rommudur rootmudur nedir onlarda da yok ama şarjları iyi gidiyo hemde çok yüksek boyutlu oyunlar oynamalarına rağmen :)

legolas29

legolas29

Üye
Romla ne alaka hacı adam baska kullaniciya vermis ya ondan normal gitmis.Bence bikere daha ver garantiye o zaman degistirmek zorundalar diye biliyorum olmadi tuketici haklarina git buraya yazdiklarini onlarada anlat denerlerse sen hakli cikarsin

sado_152_

sado_152_

Üye
    Konu Sahibi
legolas29 kardeş bende tavsiyede bulunduğun şeyi yapıcamda ne bileyim samsung teknik servisi böyle bir sorunu göremiyoken tüketici hakları nasıl sorunu bulucak bilmiyorum belkide teknik servis pek ilgilenmiyodur ama tüketici haklarınada pek güvenemiyorum komşumun 6 kere servise gönderdiği telefonu tüketici hakları sağlam raporu vermiş benim telefonuma ne yaparlar bilmiyorum ama ya bu teknik ekip bişeyden anlamıyo yada benmi hata yapıyorum diyicem ama kendimden okadar eminim okadar deneme yaptım gözlemledim kesinlikle sorun var benim korktuğum tüketici haklarınında teknik servis gibi kestirip atması sağlam demesi :(

legolas29

legolas29

Üye
Haci bak ben 3 kere ayni sorundan giderse telefonu degistirmek zorundalar die biliyorum eger degistirmiyorsalar sen deney yaptigini filan sole biraz israrci ol sole adamlara denesinler filan degistirmek zorundalar musteri haklidir...

sado_152_

sado_152_

Üye
    Konu Sahibi
Haci bak ben 3 kere ayni sorundan giderse telefonu degistirmek zorundalar die biliyorum eger degistirmiyorsalar sen deney yaptigini filan sole biraz israrci ol sole adamlara denesinler filan degistirmek zorundalar musteri haklidir...

Müşteri herzaman haklıdır hacı :D haklısın bu 3 kez gönderişim zaten hacı üstüne üstlük okadar ısrar ettim not düştürdüm dökümana yeni telefon talep ediyorum ama illa diyolarki ver tüketici haklarını arkadaş kaşınıyolar ama bazen tüketici haklarındada adamları oluyo bunların bi şansımı deniycem eğer olursa hemen paramı istiycem bu saatten sonra samsung kullanmam zaten nokıacıydım şimdide iphone geçerim :))

ka_za

ka_za

Üye
3 olayi ayni ariza tekrarlanip tamir olursa burda adamlar tamir bile etmiyorlarki deneyip geri veriyorlar.sizin dediginiz gibi olsa herkes 2 aya telefon iade eder hem. tek sansin tuketici haklari gibi

Okeanus

Okeanus

Üye
tüketici hakem heyetine gidin kesinlikle..

sado_152_

sado_152_

Üye
    Konu Sahibi

tüketici hakları hakem heyetine yada tüketici haklarına güvenebilirmiyiz acaba yani nekadar güvenilir bu tüketici hakları arkadaşlar bilgisi olan varmı ? Heryerde olduğu gibi üreticiler oralarada adamlarını yerleştirmiş olabilirlermi saçma ama olabilirmi acaba merak ediyorum ?

- - - Eklendi - - -

3 olayi ayni ariza tekrarlanip tamir olursa burda adamlar tamir bile etmiyorlarki deneyip geri veriyorlar.sizin dediginiz gibi olsa herkes 2 aya telefon iade eder hem. tek sansin tuketici haklari gibi
bende zaten aynı sorundan verdim 3 kere şarj tutmuyor diye :)

ka_za

ka_za

Üye
Tamir edildimiki?

Heroata

Heroata

Üye

Yok yok. O kdar da dgl bnm de oyle ben de bu telefonun bataarya magduruyum. Normal. Telefon HD ve çok canli bi ekrani var 3d oyun calistiryor
Ama tam performans istiyorsan cm9 ics, yoon yada castagnal kernel, ve mhz ayarlama yapin aln size canavar

Bu arada kesin batarya istiosanz root atip antutunun battery saver programni indirin. Supper bi prog. İstersen bana ozel msj at sana pro versiyonunu bedavaya verym

• Beğen
Tepkiler: Okeanus
Okeanus

Okeanus

Üye
tüketici hakları hakem heyetine yada tüketici haklarına güvenebilirmiyiz acaba yani nekadar güvenilir bu tüketici hakları arkadaşlar bilgisi olan varmı ? Heryerde olduğu gibi üreticiler oralarada adamlarını yerleştirmiş olabilirlermi saçma ama olabilirmi acaba merak ediyorum ?

valla onu ben de merak ediyorum :)
bulunduğunuz il-ilçedeki kaymakamlığa giderek dilekçe vererek başvurabiliyorsunuz. ama tabi şöyle bir şey de var sanırım, siz haksız olursanız belli bir ücret ödüyorsunuz sanırım.. :/

sado_152_

sado_152_

Üye
    Konu Sahibi
Tamir edildimiki?

tamir etmiyolar serviste şöyle bir kontrol ediyolar geri gönderiyolar şuana kadr hiç bir işlem yapılmamış sanırım çünkü yapılsa not düşerler sadece bataryanın şarj akımına bakmışlar normalmiş :)

- - - Eklendi - - -

Yok yok. O kdar da dgl bnm de oyle ben de bu telefonun bataarya magduruyum. Normal. Telefon HD ve çok canli bi ekrani var 3d oyun calistiryor
Ama tam performans istiyorsan cm9 ics, yoon yada castagnal kernel, ve mhz ayarlama yapin aln size canavar

Bu arada kesin batarya istiosanz root atip antutunun battery saver programni indirin. Supper bi prog. İstersen bana ozel msj at sana pro versiyonunu bedavaya verym
dostum telefonnun bataryasında sorun yok başka bir kullanıcısına verdim onun kullandığı bataryadan bile iyi gittiğini söyledi test ettik bataryayla alakası yok sanırım bir telefoncu kısa devre olabilir fln dedi valla bilmiyorum ama kesinlikle eminimki telefon sorunlu

- - - Eklendi - - -

valla onu ben de merak ediyorum :)
bulunduğunuz il-ilçedeki kaymakamlığa giderek dilekçe vererek başvurabiliyorsunuz. ama tabi şöyle bir şey de var sanırım, siz haksız olursanız belli bir ücret ödüyorsunuz sanırım.. :/

bugün telefon servisten geldi ve inanırmısınız servisi bırak yeni telefon vermeyi birde rapora not düşmüşler ''ekranda çizik var,arka kapak çizik,kapakda soyulma var '' böyle saçmalık yok telefonun üstündeki jiletini çıkardım bir tane çizik bulamazsınız arka kapakta hiç birşey yok soyulma desen alakası yok ya adamlar resmen dalga geçmişler benimle hemen tüketici hakları bürosuna gittim şöyle eski bir binanın 4 katında eski bir yer saçma geldi bana tabi kimse yoktu bende telefonla aradım kimse açmadı neyseki hakem heyetinin numarası vardı aradım bana dediği şu oralarda hakkınızı savunamazsınız oralar sivil kuruluş siz hemen bana gelin dedi ve ilçe milli eğitim bakanlığı binasında olduğunu söyledi gittim sadece faturaya baktı ve 4 kez servise göndermeniz lazım dedi benim daha sorunumu bile anlatmam fırsat vermedi koymuşlar moruğun tekini hey ALLAH'ım ya zaten ikamet ettiğim ilçenin heyetine gidicekmişim gebzeye boşa gittim darıcada varmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt