sado_152_
Üye
Galaxy Wonder'ın şarjı tutmuyor servisi sağlam raporu veriyor yardımcı olabilecek birisi varmıi ?
S.a Arkadaşlar size bir sorum olacak ben geçen yılın kasım ayında galaxy wonder aldım fakat 1 hafta sonra şarjının fazla dayanmadığını farkettim geri verme hakkım geçtiği için geri veremedim ama servise gönderdim 1 haftalık telefonu servisten bataryanın şarj akımları normal diye rapor verildi ama ben gece %100 şarjı doldurduktan sonra şarj aletinden çıkartıyorum tüm uygulamaları sonlandırıyorum herşeyi kapatıp yatıyorum (wifi,bluetoot,gps ne varsa artık) Sabah kalktığımda şarjın %55lere düştüğünü görüyorum başka batarya kullandım aynı benim bataryayı başkasına verdim çok iyi gidiyo diyor başka wonder kullanıcılarıyla görüştüm herkezin şarjı normal gidiyor ama benimki gündüz sadece şarjı nekadar gitmiş diye bakıyorum arada 4-5 saat sonra şarj tamamen bitiyor telefonu 2 kez servise gönderdim telefonda sorun bulunamadı raporu verildi ve yine aynı sorunla gönderdim telefonunda değiştirilmesini talep ettim ettim ama yine sağlam raporu verildi ama ortada sorun var sizce tüketici haklarına gitsem ki gidicem bu hafta bu raporlarla kazanma şansım nekadar tüketici haklarıda sağlam dermi yoksa onlarda sorunu farkedebilirlermi ya telefon elimde patlıyacak olaya bak 

zaten benim arkadaşlarımın telefonlarıda rommudur rootmudur nedir onlarda da yok ama şarjları iyi gidiyo hemde çok yüksek boyutlu oyunlar oynamalarına rağmen
haklısın bu 3 kez gönderişim zaten hacı üstüne üstlük okadar ısrar ettim not düştürdüm dökümana yeni telefon talep ediyorum ama illa diyolarki ver tüketici haklarını arkadaş kaşınıyolar ama bazen tüketici haklarındada adamları oluyo bunların bi şansımı deniycem eğer olursa hemen paramı istiycem bu saatten sonra samsung kullanmam zaten nokıacıydım şimdide iphone geçerim