Galaxy Wonder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Galaxy w almayı düşünüyorum nasipse. Ama aklmı celen bi çok şüphe var. Mesela uygulamalar ve oyun asıl gerekli olan bişey benim için. Bazı konularda telefonun kasma yaptığını oyunlarda takılmalar oldugunu söylüyor. Gerçekten böyle biley oluyor mu ? Gerçi aklım almıyor o misilli bir telefon nasıl kasma yapar ama duyumlarım böyle. Birde ben 5800 kullanıcısıydım ve 2 ci telefonum olucak alırsam. Haliyle ilk android telefonum olucak nasipse. Değişim gözle görülecek biçimde fark ediliyor mu ? Mesela 5800 da internette gezinirken pat sayfa kapanıyodu reset atıyodu. Bu telefonda var mı reset olayı felan ? Yardımcı olacaklara şimdide teşekkür ediyorum iyi forumlar (:

bboyQ7

Üye
Bende Galaxy W kullanıcısıyım.Oyunlarda kasma olayı şöyle oluyor bende ;
Oyunu aşırı oynarsan 2-3 saat gibi telefon ısınıyor 45 dereceye dayanıyor o zaman oyunda ufak tefek kasmalar başlıyor.
Ama ben çok memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyo saolsun

- - - Eklendi - - -

Reset olayına gelince ben telefonu alalı 1 ay oldu hiç reset attığını görmedim

yazılımsal bir problem vardı çünkü o özellikteki telefonların hiçbiri kasmaz günümüzdeki oyunlarda bu yüzden value packde bu problem düzeltildi ben modern combat 3 ve dead triggerı sorunsuz oynuyorum hafıza sorunu yüzünden nova 3 ü yüklemedim root yapayım onuda yükleyeceğim ayrıca internet performansıda iyi bir problem yaşamadım.

Konu Sahibi
dahili hafızası ne kadar

Kerim.

Üye
Tr ye geldi mi o?

hayır ben başka ülke için olanını yükledim.

Kardeşim sana soylıyım ben 4 aydır kullanıyorum sd kartda bı sorun var forumlarda herkez soyluyorda ynaı ya root atıcaksın yada bı cozumuvar ama cok guclu oyunlar olmadıgı ve ram ı kasmadıgın surece sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...