Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder
Elimde Galaxy Gio var. Telefon alıp satma işlerinden pek anlamam. Bir telefoncu ile takasa girsem Galaxy W için üste ne kadar ister.

Gio'nun Garantisi 15 ay daha devam edecek. Yanında Ekran Koruyucu, Ekstra Kulaklık ve Kılıf ile birlikte vereceğim. Telefoncuların çok ister diyorlar.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa memnun olurum.

nike497

Üye
tahminimce telin yeni gibi, iyi de kullandiysan telefoncular kamera vb. en fazla da kasanın durumuna bakarlar. Yani temizse iyiyse en az 300 tl ister

Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
tahminimce telin yeni gibi, iyi de kullandiysan telefoncular kamera vb. en fazla da kasanın durumuna bakarlar. Yani temizse iyiyse en az 300 tl ister

Aldığım günden bu yana ekran koruyucu ve kılıf ile kullandım. Kasa da iki tane kılcal çizik var nasıl olduğunu bilmiyorum ama hep kılıf içinde olduğu için görülmüyor zaten.

Esasında elden satabilsem çok daha iyi olacak.

İçinde 16 GB hafıza kartı Class 10. [Şu anda piyasa değeri 60-70 TL]

İki adet ekran koruyucu [10 TL] ve Silikon kılıf [15 TL] ile alıcı bulsam iyi bir fiyata satarım ama bu işlerden anlamıyorum.

nike497

Üye
Tabiki telefoncudan baska alıcı bulursan çok kâr edersin. Ama hafıza kartı hakkında, galaxy w'yi alırken sana yanında 2gb dahili kart veriolar. Muhtemelen bu bana yetmez dersen o 16 gb sd'yi gio ile beraber satma derim. Bu arada telefoncu bu tür yan aksesuarları ne söylersen 2. el gerekcesiyle düşük standart bi fiyattan alıyor senden. Sen yine de yüksek bi miktara hazır ol derim ;-)

Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Telefonculara o açıdan güvenemiyor. Gio'yu alırken iyi bir kazık atmışlardı zaten. Telefoncuya satarsam verirsem hafıza kartını vermem ama elden birisine satarsam telefonun fiyatı biraz daha yükselsin diye hafıza kartını veririm. En iyi elden satmaya çalışayım. Telefoncuya gidersem Galaxy W için tahminim bir 400 TL üste ister ki bu fiyatı asla vermem. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt