Galaxy Wonder - One Of A Kind ( Oyun Romu ) 4.0.4

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o sildirdiğin uygulamaların hiç biri arka planda ram harcamıyor. Gereksiz uygulamaları ipromeh zaten romdan sildi bu yaptığının hiçbir anlamı yok.

"Dahili Hafıza ile SD Card Yer Değiştirme" için de durduk yere insanları uğraştırıyorsun depolamada ayarı var onun.

Hepsi Ram Harcamıyo Zaten . File Manager Es File YE Göre Kullanışsız . Fakat Task Managere Girdiğimde Takvim Ve Takvim Deposu Toplam 50 MB Yer Kaplıyo Ram'de . Ötekilerde Kullanılmadığı İçin Dondurdum Sonuçta Boş Yere Yapılan Birşey Değil .

capkino_42

Üye
kullandigim en iyi rom tsklerkardes bu rom ile one of a kind v29.2 final rom arasindaki fark ne yani hangisi daha iyi

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
kullandigim en iyi rom tsklerkardes bu rom ile one of a kind v29.2 final rom arasindaki fark ne yani hangisi daha iyi

Rica Ederim . Bu One Of A Kind 'in gaming versiyonu . Yani daha iyi performans çabuk biten şarz :)

capkino_42

Üye
sen hangi romu kullanmami tavsiye edersin ?

arif_can

arif_can

Üye
Teşekkür ederiz

ali.clay

ali.clay

Üye
harbiden helal olsun be abi. mostwantedı kasmadan oynadım. sarjıda dedigin kadar kotu degil iyi gidiyor. kullanmasını bilmek gerek

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
harbiden helal olsun be abi. mostwantedı kasmadan oynadım. sarjıda dedigin kadar kotu degil iyi gidiyor. kullanmasını bilmek gerek

Eyw Saolda 3-4 Saat Derken Ben Sürekli Oyun Oynadım Sürekli Full Performansdayken 3-4 Saat e Anca Şarzı Bitti .

• Beğen
Tepkiler: eagle661903
ali.clay

ali.clay

Üye
Eyw Saolda 3-4 Saat Derken Ben Sürekli Oyun Oynadım Sürekli fu ll Performansdayken 3-4 Saat e Anca Şarzı Bitti .
surekli oynarsam ole tabide. dun sadece mesajlastım mesala. 16 saat gitti sarjı. normaldede su gibi gitmiyo demek istedim yani. bide işlemciyi hiç performance ye almam. smarttas da duruyor. memnunum valla ben :)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
surekli oynarsam ole tabide. dun sadece mesajlastım mesala. 16 saat gitti sarjı. normaldede su gibi gitmiyo demek istedim yani. bide işlemciyi hiç performance ye almam. smarttas da duruyor. memnunum valla ben :)

Memnun Olmana Sevindim :) İyi Forumlar .:çay:

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
mesutgaga

mesutgaga

Üye
mobil interneti çalışıyor mu romun

mesutgaga

mesutgaga

Üye
güzel rom

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Denemedim Fakat Sıkıntısı Olacağını Sanmıyorum .

kral18

kral18

Üye
kafam karıştı bu romu ne kadar çok anlatan var.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Fazla Anlatan Olması Bişey Değiştirmezki :)

HeroMR

HeroMR

Üye
Bu konuyu bilmiyordum.acarken zaten bu konuda tum surumleri yok

Üst Alt