bende neo öneririm galaxy w da ram sıkıntısı yaşadım ben en sonunda neo v aldım öyle bir sıkıntım kalmadı
Aynı RAM miktarına sahipler?
Aynı RAM miktarına sahipler?
evet ama galaxy w arayüzü yüzünden olsa gerek kullanılan ram miktarı çok fazla ben neo v de uygulama kapatınca max 227 kapatmadan min 154 mb ram gördüm w da 200 bile görmedim max 180 falan oluyordu özellikle çok yer kaplayan mesela en basitinden gta3 fifa 12 gibi oyunlar kasılırken ben 2.3.4 de neo v de gta 3 eski bilgisayarımdan daha iyi oynuyordum senin paylaştığın nova 3 ü 4.0.4 olduğu halde kasmadan gayet seri şekilde oynuyorum

Galaxy W ile Neo arasında kalanlar için çok güzel tespitler yapmışsın. Teşekkürler![]()
hadi beSorunsuz taşınabiliyor öyle mi bu iyiymiş . Peki bağlantı hızı galaxy w de 14.4 Mbps neo v de 7.2Mbps ve bluetooth w de 3.0 neo v de 2.1 bunlar pek etkiler mi birde birkaç teknik açıdan galaxy w üstün gibi siz olsanız hangisini alırdınız? Gerçi benim neo v nin tasarımı hoşuma gitti android 4.0.4 e güncellenmesi zaten bu cihaz için büyük artı ama galaxy w yide düşünmüyorum değil.
Peki Bu cihazda 4.0.4 güncellemesi yaparsak kasma filan oluyor mu ?
Teşekkürler.Bunu kapatmak kolaymıymış
Olmuyormuş. Sadece video kaydında takılmalar kasılmalar oluyormuş. Görüntü sabitleyici özelliğini kapatınca bunlarda düzeliyormuş.