Enes
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama şu anda telefonun orjinalinde gelenlerden başka uygulama yok. friut ninja, hill climb racing ve angry birds, sonradan sadece bunları kurdum benbelki bir uygulamanın duvar kağıtlarıdir
dediğim gibi şu an kurulu ek bi uygulama yokYüklediğin uygulamalardan bir tanesinin dosyaları. Uygulamayı bulup silersen düzelir.
Hill climb racing'in olabilir bu dosyalar.
aslında kendi çektiğim 2-3 resim de varmış içinde sanki bi yere yüklediğim resimleri klasör yapmış gibiHill climb racing'in olabilir bu dosyalar.
şimdi kalıcı olarak silmez miyim ben bunlarıson zamanlarda uygulama yükleyip sildiysen onların kalıntıları olabilir
- - - Eklendi - - -
Belki de
ama uzun süredir uygulama kurmadım birden belirdi bu klasör ve silinmiyorTüm uygulamaları sil
telefona bişey yüklediğim yok diyorum durup duruken cıktı nerden virüs gelsinbelki de virüstür
Resimlerden birinin ayrıntılarına bak dosya konumunu öğren.
tamam bi taratma yapayı yapmasına da. telefona ne bişey kurdum ne internete bağlı ne de akla gelecek başka bişey yani köşede duruyo öyleOhavirüs olabilir advanced care i indir play stiredan tarat bi
Galeriye giriyorum "Instant Upload" şeklinde bi klasör oluşuyor içinde yaklaşık 77 resim dosyası var ama hepsi gri ve siyah renkler şeklinde kalsörü komple siliyorum tekrar geri geliyor nasıl kalıcı silebilirim hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
deneyelim bakalımTelefonu Fabrika ayarlarına geri döndür ve yeniden başladıktan sonra ilk ypaıcağın iş otomatik senkronizasyonu kapat sorun kalmicaktır
Şimdilik dediklerinizi yaptım ve sorun yok bakalım çıkarsa yine burdayım
eyvallah yardım için teşekkür ediyorumYok hocam bi sorun olmaz. Senkronizasyondan kaynaklanıyor o resimler google hesabındaki resimleri felan veya başka bi hesap eklediysen ordan geliyor o resimler bi ara bendede olmuştu ne yaptıysam kurtulamadım resimler git gide şişiyodu artıyodu sonra bu işlemi yaptım sorun kalmadı senkronizasyondan olduğunu biliyodum zatende bi kez senkronize ettikten sonra kapatsan bile yine devam ediyor onun için her zaman senkronize seçeneğini kapalı tutun hocam...
Ayrıca virüsle felan hiç bir alakası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?