Galaxy Wonder ile ilgili bi yardım eden var mı ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder ile ilgili bi yardım eden var mı ? :)
Galeriye giriyorum "Instant Upload" şeklinde bi klasör oluşuyor içinde yaklaşık 77 resim dosyası var ama hepsi gri ve siyah renkler şeklinde kalsörü komple siliyorum tekrar geri geliyor nasıl kalıcı silebilirim hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

codblackops2

codblackops2

Üye
belki bir uygulamanın duvar kağıtlarıdir :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Yüklediğin uygulamalardan bir tanesinin dosyaları. Uygulamayı bulup silersen düzelir.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hill climb racing'in olabilir bu dosyalar.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tüm uygulamaları sil :D

codblackops2

codblackops2

Üye
belki de virüstür :yavrum:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
belki de virüstür :yavrum:
telefona bişey yüklediğim yok diyorum durup duruken cıktı nerden virüs gelsin :D

- - - Eklendi - - -

resimleri de bunlar işte siliyorum siliyorum geri geliyo

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Resimlerden birinin ayrıntılarına bak dosya konumunu öğren.

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Oha :D virüs olabilir advanced care i indir play stiredan tarat bi

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Oha :D virüs olabilir advanced care i indir play stiredan tarat bi
tamam bi taratma yapayı yapmasına da. telefona ne bişey kurdum ne internete bağlı ne de akla gelecek başka bişey yani köşede duruyo öyle :hmmm

- - - Eklendi - - -

virüs de bulmuyor programlar :off::vur

- - - Eklendi - - -

yok mu ?? somuru:

sahin_811

sahin_811

Üye
Galeriye giriyorum "Instant Upload" şeklinde bi klasör oluşuyor içinde yaklaşık 77 resim dosyası var ama hepsi gri ve siyah renkler şeklinde kalsörü komple siliyorum tekrar geri geliyor nasıl kalıcı silebilirim hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Telefonu Fabrika ayarlarına geri döndür ve yeniden başladıktan sonra ilk ypaıcağın iş otomatik senkronizasyonu kapat sorun kalmicaktır

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Fabrika ayarlarına geri döndür ve yeniden başladıktan sonra ilk ypaıcağın iş otomatik senkronizasyonu kapat sorun kalmicaktır
deneyelim bakalım :)

- - - Eklendi - - -

Şimdilik dediklerinizi yaptım ve sorun yok bakalım çıkarsa yine burdayım :)

sahin_811

sahin_811

Üye

Şimdilik dediklerinizi yaptım ve sorun yok bakalım çıkarsa yine burdayım :)

Yok hocam bi sorun olmaz. Senkronizasyondan kaynaklanıyor o resimler google hesabındaki resimleri felan veya başka bi hesap eklediysen ordan geliyor o resimler bi ara bendede olmuştu ne yaptıysam kurtulamadım resimler git gide şişiyodu artıyodu sonra bu işlemi yaptım sorun kalmadı senkronizasyondan olduğunu biliyodum zatende bi kez senkronize ettikten sonra kapatsan bile yine devam ediyor onun için her zaman senkronize seçeneğini kapalı tutun hocam...

Ayrıca virüsle felan hiç bir alakası yok yani :)

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam bi sorun olmaz. Senkronizasyondan kaynaklanıyor o resimler google hesabındaki resimleri felan veya başka bi hesap eklediysen ordan geliyor o resimler bi ara bendede olmuştu ne yaptıysam kurtulamadım resimler git gide şişiyodu artıyodu sonra bu işlemi yaptım sorun kalmadı senkronizasyondan olduğunu biliyodum zatende bi kez senkronize ettikten sonra kapatsan bile yine devam ediyor onun için her zaman senkronize seçeneğini kapalı tutun hocam...

Ayrıca virüsle felan hiç bir alakası yok yani :)
eyvallah yardım için teşekkür ediyorum :) hem hafıza kartını da biçimlendirdim falan telefon kendine geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt