Galaxy Wonder İçin Rom Düzenliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Benim icin romda onemli olan Poweramp, AndroZip, Bide Googlein programlari yani Gmail, Maps Falan
aynen bunlar olabilir ekstra olarak yazmıştım ama yoon kernelden linaro ram artırma gibi şeyleride portla kardeşm birde 1.5 ghzde çalıştır ama 1.4 ghzdeki voltaj ile aynı olsun anlamışsındır dediğimi :) ve bravie engine 2 güzel olurdu :) neyse romu çıkartta bunları eklersin ama bu yoon kernele bak derim

bilen19

bilen19

Üye
hocam sadece şu apollo yu yok et lütfen ya . yerine orjinaldekini koy lütfen bu kadar mı kötü olur bir program ya. rica ediyorum.
bide bu orjinaldeki görev yöneticisi yokmu o süperdi onu geri getirme imkanın var mı ?.
entegre edemeyeceksen bile bana biri yardım etsin nasıl yüklerim bunları. orjinal müzik çaları ile o güzelim görev yöneticisini.

alattinctn

alattinctn

Üye
ne oldu hocam rom

-Emre

-Emre

Üye
hocam sadece şu apollo yu yok et lütfen ya . yerine orjinaldekini koy lütfen bu kadar mı kötü olur bir program ya. rica ediyorum.
bide bu orjinaldeki görev yöneticisi yokmu o süperdi onu geri getirme imkanın var mı ?.
entegre edemeyeceksen bile bana biri yardım etsin nasıl yüklerim bunları. orjinal müzik çaları ile o güzelim görev yöneticisini.

xdada konusu vardı ama orta tuşa ekleniyor mu bilmem bir de touchwiz paketi vardı swype bile kuruyor ondada ama o çok kasiyor gerek yok kurmaya

cemaksoy

cemaksoy

Üye
root browser ve androzip file manager'ı unutma bunlar iyi olur :D task manager falan koy ya :D zaten biliyoruz system apk den program ekliyosun :D

tpnrck

tpnrck

Üye
dosya yöneticisi olarak solid explorer kurabilirsin gayet kullanışlı. görüntülü görüşme olursa gayet güzel olur. ve en önemlisi şarj. stock romdaki gibi şarjı uzun giderse süper bi rom olur. şimdiden teşekkürler :)

tpnrck

tpnrck

Üye
ayrıca stock romda ki rehberde olursa güzel olur :)

Üst Alt