Galaxy Wonder İçin Rom Düzenliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder İçin Rom Düzenliyorum..
Romda Olmasını İstediğiniz program falan yazın buraya linkinide ekleyin ben rom'a ekliyeceğim sizin istediğiniz gibi bi rom yapmaya çalışacağım CM9 Rom'u düzenlicem

KELGER

KELGER

Üye
görüntülü görüşme :D

gss_adnan

gss_adnan

Üye
S3 temasi
Fm Radyo
Görüntü görüşme yaparsan tabi :-D

KELGER

KELGER

Üye
zaten telefonun özelliği sınırlı birde
görüntülü görüşmeyi çöpe atamam.
ara sıra kullanıyoruz.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü Görüşme biraz zor diğer custom romlarda olsaydı yapabilirdim ama zor ya araştırıyorum

togo159

Üye
Oyun performansı iyi olsun :)

ahmetsuha525000

Üye
Video Programı Yerine MX Player, Müzik Yerine PowerAmp (Türkçe Olan Sürümü build-518) birde dosya yöneticisine Astro'yu koyabilirsin telefon daha bi islevsel olur diye dusunuyorum tabi yanlis dusunuyor olabilirim

sadikbircan

Üye
Görüntülü Görüşme biraz zor diğer custom romlarda olsaydı yapabilirdim ama zor ya araştırıyorum
Görüntülü görüşme için tek çözüm orjinal romu editlemek.Kaynaktan derlenen custom romlarda birinin çıkıp görüntülü görüşmeyi port etmesi gerekiyor orjinal romlardan.Eğer bunu yapabilirseniz hem xdada hemde bütün android forumlarında binlerce teşekkür yağar eminim :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü görüşme için tek çözüm orjinal romu editlemek.Kaynaktan derlenen custom romlarda birinin çıkıp görüntülü görüşmeyi port etmesi gerekiyor orjinal romlardan.Eğer bunu yapabilirseniz hem xdada hemde bütün android forumlarında binlerce teşekkür yağar eminim :)
Sinirsiz internetim olsa coktan portlamistim :) pes etmek yok goruntulu gorusmeye cozum bulacam :) cm10 uzerinde uğrasiyorum

-Emre

-Emre

Üye
mx player, es file yükle ve apolloyu kesinlikle sil cm9 üstünden gidebilirsiniz. Bravia Engine de ekli olursa fena olmaz. SwiftKey 3 veya swype lazım. ve xperia Walkman ekle =)

xman03

Üye
Bence de görüntülü görüşme olursa süper olur.
Bunun yanında mesela klavye direk SwiftKey olabilir.
Daha başka hafıza kartına sd kartla yer değiştirme işlemi ayarlarda performans kısmına eklenip burdan bu değişiklikleri isteyen herkes kolayca yapabilirsiniz.
En son olarak da yine aynı menüye ram yükseltmesi eklenerek isteyen herkes burdan ramini 1 gb a ve üzerine yükselebilir.
Böylece bir rom şuan için sadece hayal... Belkide sen bu hayalleri gerçekleştirerek ultrasüper bir rom oluşturabilirsin...

- - - Eklendi - - -

Bence de görüntülü görüşme olursa süper olur.
Bunun yanında mesela klavye direk SwiftKey olabilir.
Daha başka hafıza kartına sd kartla yer değiştirme işlemi ayarlarda performans kısmına eklenip burdan bu değişiklikleri isteyen herkes kolayca yapabilirsiniz.
En son olarak da yine aynı menüye ram yükseltmesi eklenerek isteyen herkes burdan ramini 1 gb a ve üzerine yükselebilir.
Böylece bir rom şuan için sadece hayal... Belkide sen bu hayalleri gerçekleştirerek ultrasüper bir rom oluşturabilirsin...

cabır

Üye
1.8 ghz olursa iyi olur

cabır

Üye
diyorum ki 1.8ghz lik rom warmis onun hizi gibi olursa iiii olur diyomm::::::))))))anlin mi

- - - Eklendi - - -

bide beats audio destegi yuklu olursa

Heroata

Heroata

Üye
diyorum ki 1.8ghz lik rom warmis onun hizi gibi olursa iiii olur diyomm::::::))))))anlin mi

- - - Eklendi - - -

bide beats audio destegi yuklu olursa

Onun icn roma grk yok direk kernel indir bazi kerneller overlocklu 1.8 ghz

CasuS_87

CasuS_87

Üye
google maps olsun :) ve orjinal romda olan diğer proglamlar olsun :)

cabır

Üye
wifi cekme gucunu artirirsan

Heroata

Heroata

Üye
Orj rom programlarini bu gece upl. Edeblrm isteyen varsa?

ahmetsuha525000

Üye
Benim icin romda onemli olan Poweramp, AndroZip, Bide Googlein programlari yani Gmail, Maps Falan

Üst Alt