Galaxy Wonder İçin Akıcı Oyun Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder İçin Akıcı Oyun Arıyorum
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bu telefonun kaldıracağı basit ama zevki oyun önerilerinizi bekliyorum.Basit ufak 3D oyunlarda olabilir Fps ve Serüven oyunlarını çok severim özellikle..

Bunun dışında Cyanogen vardı kaldırdım alışamadım bir türlü orjinal rom'a geçiş yaptım.

Şimdiden teşekkürler.

ErayDemir16

ErayDemir16

Üye
Trial Xtreme----Motorsiklet
Prince of Persia----Macera
Cut the Rope Time Travel----Zeka
Brotherhood of Violance----Dövüş

cemaksoy

cemaksoy

Üye
modern combat serileri iyidir ama orijinal romda ne kadar oynarsın orası şaibeli :ehe NBA jam var basketbolu seviyorsan . Rayman Jungle run çok güzel bi oyun mesela :D ama cmyi kaldırınca oyun performansında ciddi bir düşüş oluyor benden söylemesi :D

iPacsilwd

Üye
Wonder Anca Temple Runda kasmaz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne kadar bilgili olursanız olun karşınızdaki kişinin sizi anladığı kadardır bilginiz.Gereksiz yorumlara devam etmemeniz yararınıza olur

• Beğen
Tepkiler: genco15 ve iPacsilwd
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorunu yaratmak kolaydır lütfen birbirimizi kırmadan incitmeden bilgilerimizi paylaşalım.Gereksiz yorumlarda bulunmayalım.Saygılarımla

Kerim.

Kerim.

Üye
Wonder Anca Temple Runda kasmaz.

Bak heryerde bu samsungu kotuleme cabasi var sende.bilmiyorsan konusma ve baska telefonlari kotulemeye calisma.bir dahada android bolumune girip yalan yanlis mesajlar atma.yok efendim s3mini surekli donuyormus.yok efendim wonder temple rundan baskasini acmazmis.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Bak heryerde bu samsungu kotuleme cabasi var sende.bilmiyorsan konusma ve baska telefonlari kotulemeye calisma.bir dahada android bolumune girip yalan yanlis mesajlar atma.yok efendim s3mini surekli donuyormus.yok efendim wonder temple rundan baskasini acmazmis.

Aynen bazı romlar yükleyerek Xperia ray ile nova3 bile hiç kasmadan oynanıyor!! :)
Wonder neden açmasın?
Bence iyi rom yükleyerek her oyunu wonder ile oynanabiler!

Kerim.

Kerim.

Üye
Aynen bazı romlar yükleyerek Xperia ray ile nova3 bile hiç kasmadan oynanıyor!! :)
Wonder neden açmasın?
Bence iyi rom yükleyerek her oyunu wonder ile oynanabiler!

Ben custom rom sevmiyorum.stock romdayim.kendim bi kac duzenleme yaptim ve oyun performansi falan cok guzel simdi.roma bile gerek yok tani:)bilip bilmeden herkes salliyor iste:)

- - - Eklendi - - -

ray'de de rahat oynanir nova3.gayet guzel telefon ray:)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Ben custom rom sevmiyorum.stock romdayim.kendim bi kac duzenleme yaptim ve oyun performansi falan cok guzel simdi.roma bile gerek yok tani:)bilip bilmeden herkes salliyor iste:)

- - - Eklendi - - -

ray'de de rahat oynanir nova3.gayet guzel telefon ray:)

Custom romlarda güzeldir!
Örneğin ben şu an Xperia T rom kullanıyorum ve gayet güzel. Bi çok iyi özellikler eklenmiş (Xperia T özelliklerinin hepsi ve uygulamadan çıkarken geri tuşuna basarak çalışan uygulamanı direk kapatma.. ]

Kerim.

Kerim.

Üye
Custom romlarda güzeldir!
Örneğin ben şu an Xperia T rom kullanıyorum ve gayet güzel. Bi çok iyi özellikler eklenmiş (Xperia T özelliklerinin hepsi ve uygulamadan çıkarken geri tuşuna basarak çalışan uygulamanı direk kapatma.. ]

Zevk meselesi:)

karaoglan94

karaoglan94

Üye
Subway surf

deepmano

Üye
Rayman Jungle Run tavsiyemdir.Oyun çok güzel ama oyunu müziklerle o kadar iyi bağdaştırmışlarki...

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
    Konu Sahibi
Sorduğum soru veya herneyse öneri çok basit ve tartışma gerektirmeyecek birşeydi ama neden bu kadar olay çıkartmaya meraklısınız anlamışda değilim.

Yorumları tek tek okudum arkadaşımızın biri demiş ki anca temple run oynarsın ona hemen yanıt vereyim Cm 9 kurulu iken ve tamamen oyun üzerine tasarlanmış bir telefon ile bu bahsettiğimiz 'Wonder' real racing 3 oynayabiliyordum :)

Kısacası bir şeyi kötülemeden önce nasıl bi şey olduğunu tam anlamıyla öğren...

Windows 7 çıktığında herkes Windows Xp kötülemekteydi ama Windows 7 yokkende herkes Windows Xp'yi Sevmekteydi :)
Şayet ben hala seviyorum o ayrı mesele :D

cemaksoy

cemaksoy

Üye
ben de stock romun stabilitesini beğeniyorum ama ne yazık ki oyun performansı için ayarlamaları stock için bilmiyorum bana da yaptığın işlemleri söylersen mutlu olurum :D

BurakTura

BurakTura

Üye
Vay arkadaş ben hiç ne rom'larla ne vartlarla ne curtlarla uraştım telefonu aldım real racing 3 yükledim oynadım modern combat serisini oynadım hala duruyor modern combat 4 bitirme çabalarındayım ve size şu kadar söyliyim hiç bir zaman bu telefon çok kötü demedim . Hiç kasmadı oyunlarda çalışan servislerden arkadaki uygulamaları kapatıp oyuna girmem yeterli oluyor :)

babafre23

Üye
Sorunu yaratmak kolaydır lütfen birbirimizi kırmadan incitmeden bilgilerimizi paylaşalım.Gereksiz yorumlarda bulunmayalım.Saygılarımla
yalniz yaratmak Allah'a mahsustur olusturmak fiilini kullansaydiniz keske...

Invoke

Invoke

Üye
Boş konuşmak da bizim gibilere mahsustur.

Sen kelimelere takılma ve dış görünüşe de aldanma Allah gönüllerdeki bildiğinden...

Bunu demek için konuyu hortlatmışsın bir de.

• Beğen
Tepkiler: genco15 ve ~N.A.W.Y~