Galaxy wonder 8150 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder 8150 yardım
Merhaba arkadaşlar. Iyi mi ettim kötü mu bilmiyorum ama galaxy wonder 8150i pasaport kayıtlı olarak aldım bugün. Neyse inşallah bozuk çıkmaz. Telefon için gerekli program vs önerirmisiniz. Telefonu Hangi ayarlarda kullanmami önerirsiniz. Telde flash player yoksa elle kendim nasıl yüklerim.
Son olarak arkadaşlar bu pasaport kayıtlı telefonlar 6 ayda bir yenilenmesi gerekiyormuş kaydının bunu ben kendim yapabilir miyim bilgisi olan varsa yazsın lütfen şimdiden teşekkürler..

enaa_881

enaa_881

Üye
Kardes wonder fena telefon degil ins bi sorun cikmaz
flash yoksa playstore dan flash player yuklersin ama galiba adobe flashi play store kaldirdi ( son zamanlarda cok takip edemedim gundemi) yada kaldiracak ama internetten bulup yukleyebilirsin
pasaport kaydi yenileme diye bisey yok diye biliyorum

nsren

nsren

Üye
pasaport kayıtlı derken tam olarak neyi kastediyosun. telefonun imei kendine mi ait yoksa değişik mi onu kontrol et. eğer imei kendine ait değilse kapanır. flaş olayına gelince marketten yükle ücretsiz. şu anda versiyon 11 var. program uygulamalarına gelince. o saymakla bitmez. öncelikle görsellik için güzel bir launcher yükle. mesela go launcher. forumda android uygulamalar bölümüne giren. her başlığı tek tek incele. ben de kullanıyorum aynı telefonu. güzel telefon. özellikleri gayet iyi. hayırlı uğurlu olur inşallah.

gitarist731

Üye
öncelikle hayırlı olsun kardeşim bu telefonu alalı tam 1 hafta oldu gayet güzel kullanışlı bir telefon seninde memnun kalacağından eminim pasaport olayı hakkında bir fikrim yok. bu arada benim başıma geldi eğer bi gün telefonu kapatıp açtığında ana ekran menüsü widgetler falan gelmediyse telefona bi format atıver düzelir. uygulamalara gelirsek google play dan istemediğin kadar uygulama indirebilirsin gökyüzüne ilgiliysen google sky map ı indirebilirsin, mx player i indirebilirsin ve indirmelisin bence, antivirüs programı indir bi tane. nasıl oyun sevdiğini bilemem gir bak tatmin eden oyunlar var 3d olsun oynatabiliyor ama şarjı çabuk biter. flash telefonda mevcut hatta denedim internetten wifi ile herhangi bi flash oyun sitesine girdim ve açtı telefon :D 19 inç yerine 3.7 inç

fearless4158

Üye
Flash player yukleyemiyorum

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
Orta segment için gayet güçlü bir telefon diyebilirim kardeşim. Hayırlı olsun. Adobe Flash Player apk yazarak internnette aratabilirsin veya içinde zaten flash bulunduran Puffin Web Browser'ı indirip bir işlem yapmadan kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt