Galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkan.yildirim

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W
Arkadaslar yaklasik 1 aydir galaxy w kullaniyorum internet uzerinden aldim her seyiyle cok guzel bir telefon fakat bir turlu cozum bulamadigim sorunu var. Ekran kapaliyken tus kilidine basinca ekranin acilmasi bazen 5 6 sn. suruyor 2 3 defa tus kilidine basmam gerekiyir sanki donmus gibi kendine gelmesi sure aliyor ama acikken hicbir sorun yok yardimci olurmusunuz

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ufak bir araştırma yaptım ama bu durmla karşılaşan başka birini görmedim sizden kaynaklı olabilir yüklediğiniz bir uygulama buna neden oluyor olabilir program açık bırakmamaya çalışın telefonu resetleyince düzeliyor mu peki ?

volkan.yildirim

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere format attim iyi sayilabilecek sekilde hizlandi fakat bir kac program yukleyince yine ayni durum basladi yukledigim programlarda sorun oldugunu sanmiyirum diger android tabletimde olan seyler

Apol16

Üye
Bende samsung galaxy w kullanıcısıyım sizin gibi yeniyim fakat bu turden bir sorunla karsılasmadım kullanımdan kaynaklanıyor olabilir ram doldugunda bendede ufak tefek takılmalar oluyor ama hepsi okadar.

volkan.yildirim

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu buldum hafıza kartında sorun hafıza kartı calışmıyor karttaki sorun telefonuda etkiliyormuş hafıza kartını çıkarınca hiç bir sorun kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...