Telefon Tavsiyesi GALAXY W vs OPTİMUS L7

Sponsorlu Bağlantılar

ismet.100

ismet.100

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY W vs OPTİMUS L7
GALAXY W çoğu özellikte daha önde ama güncelleme desteği yok 2.3.6 da kaldı ıcs almıycak galiba.
OPTİMUS L7 ekranı ve dizaynıyla tam alınacak telefon hem JB de aldı galiba ama video kalitesi vasat :( VGA 640x480 galiba
üstelik çok kastığını sürekli takıldığını söylüyolar doğru mu ?

Ben video kalitesine rağmen OPTİMUS L7 den yanayım ama telefonun sürekli takılması çok kötü.Bunun yanında WONDERın sistemi daha iyi (1.4 GHZ) ama neden 2.3.6 da kaldı ?

Benim telefondan beklediklerim İNTERNET>BASİT OYUNLAR en fazla PES SUBWAY Surf falan>VİDEO,FİLM>vs,vs

TELEFONU AFYONDAN 2.EL ALICAM AKLINIZDA BULUNSUN bu yönden de wonder bulmak daha kolay galiba :)

Berk E.

Üye
Diğer telefonu bilmem ama Wonderdan uzak durun bence

ismet.100

ismet.100

Üye
    Konu Sahibi
Diğer telefonu bilmem ama Wonderdan uzak durun bence
wonder kuzenimde var memnun gibi ama onun da görünüşünü sevmiyorum birde güncelleme sıkıntısı var
sen neden öyle dedn sende var da memnun deilsn galiba
peki 2. el ne adara bulablrm bunları 0 fiyat aynı nerdeyse
bunların fiyatına başka 2. el alablcm iyi bi telefon var mı

Berk E.

Üye
Kullandığım telefondu güncelleme sıkıntılı Samsung vermedi galiba Android 5 güncellemesi verilcek. Telefonda ram de sıkıntılı telefon habire kasıyor orjinal haliyle kullanıcaksanız. 2. El Wonderlar tahminim 300-400 arası eğer 600 TL çıkabilirseniz GM Discovery öneririm :oke:

ismet.100

ismet.100

Üye
    Konu Sahibi
up up up :D

atessss

Üye
Wonder a custom rom yükleyerek s3 aldıqınız performansa eşitlenebilir.Overlockla 1.8 ghz işlemci ve çeşitli governerler..stabiliteyi en üst seviye çıkarır..xda forumda araştırsan öqrenebilrsin

Kerim.

Kerim.

Üye
Wonder a custom rom yükleyerek s3 aldıqınız performansa eşitlenebilir.Overlockla 1.8 ghz işlemci ve çeşitli governerler..stabiliteyi en üst seviye çıkarır..xda forumda araştırsan öqrenebilrsin

S3?

ismet.100

ismet.100

Üye
    Konu Sahibi
optimus l7 çok mu sorunlu ben wonder iyi olmasına rağmen tasarımı ve güncel olması nedeniyle onu alıcaktm ama çok sorunlu heralde bilgnz var mı ?

Üst Alt